Prima pagină » Încep filmările pentru sezonul 2 din Andor

Încep filmările pentru sezonul 2 din Andor

Încep filmările pentru sezonul 2 din Andor

Andor, serialul prequel Războiul Stelelor, cu Diego Luna în rolul lui Cassian Andor, debutează filmările pentru cel de-al doilea sezon.

La începutul acestui an, creatorul serialului, Tony Gilroy a confirmat că cel de-al doilea sezon va începe filmările în noiembrie. Într-un interviu Collider, acesta a dezvăluit că noul sezon va începe filmările din data de 21 noiembrie.

Serialul a fost plănuit ca o aventură de două sezoane, cel de-al doilea sezon conducând la evenimentele din Rogue One. Fiecare sezon a fost conceput să fie format din 12 episoade, serialul cumulând un total 24 de episoade.

În timpul unui eveniment de presă de la începutul acestui an, Tony Gilroy a declarat că primul sezon va reprezenta primul an al rebelilor. Al doilea sezon va explora următorii 4 ani, fructificându-se odată cu debutul Rogue One.

” În timpul primelor 12 episoade o să vedem anii de modelare ai lui Cassian Andor, apoi o să ne fie prezentată evoluţia întregul progres al structurii primului sezon, în următorii 4 ani din cel de-al doilea sezon.”

Creatorul Andor a ispitit fanii că ultimul episod din Andor va fi o traversare firească spre Rogue One.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns