Prima pagină » Indiana Jones 5 încheie filmările

Indiana Jones 5 încheie filmările

Indiana Jones 5 încheie filmările
James Mangold regizează filmul

Indiana Jones 5 încheie filmările, care au avut loc în mai multe locații de-a lungul Regatului Unit! Conform unuia din producătorii filmului Indiana Jones 5, filmările s-au încheiat astăzi, iar filmul intră oficial în post-producție. Știrile vin asta după ce săptămâna trecută, a fost confirmat faptul că filmările erau aproape gata. Filmul va avea premiera în cinematografe în 2023. Producătorul Frank Marshall a postat pe Twitter știrile într-un tweet cu textul „That’s a wrap!!! #indianajones’, cu o poză cu una din pălăriile sale Indiana Jones, astăzi la ora 16:17.

Puteți vedea tweet-ul mai jos:

Indiana Jones încheie filmările

Despre Indiana Jones 5

Indiana Jones 5 îi are ca producători executivi pe Steven Spielberg și George Lucas. În distribuția filmului se regăsesc Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann și Antonio Banderas. Coloana sonoră a filmului va fi compusă de John Williams, iar acțiunea ar putea avea loc în anii ’60.

Deși momentan nu se știe exact povestea filmului sau titlul acestuia, acesta va apărea în cinematografe în data de 30 iunie 2023.

Alte informații

Pentru mai multe informații despre lumea Disney, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru mai multe articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns