Prima pagină » Jennifer Garner se întoarce în universul Marvel

Jennifer Garner se întoarce în universul Marvel

Jennifer Garner se întoarce în universul Marvel

Elektra îşi ridică pumnalele sai încă o dată.

După o pauză de aproape 20 de ani, Jennifer Garner se întoarce în pielea asasinei antieroine Elektra.

Deadpool 3 se află la momentul de faţă în producţie, Ryan Reynold reluându-şi rolul îndrăgitului mercenar cu gura mare. De asemenea, actorul Hugh Jackman a fost anterior anunţat în rolul lui Wolverine pentru a-l interpreta pe emblematicul mutant o ultimă dată.

Shawn Levy este regizorul de la cârma peliculei, proiectul fiind prima producţie care va înfăţişa un personaj, trei sau mai multe din portofoliul fostului 20th Century Fox. Studioul deţinea drepturile asupra mai multor personaje Marvel înainte de achiziţia de către Walt Disney Studios, în 2019.

Jennifer Garner a interpretat rolului lui Elektra în filmul Daredevil din 2003, cu Ben Affleck în rolul titular. Producţia nu a fost un succes, însă a dat naştere la un film spinoff, actriţa reluându-şi rolul doi ani mai târziu. Nici această producţie nu a reuşit să culeagă laurii victoriei, însă a reprezentat primul proiect cu supereroi condus de o actriţă, de la vremea respectivă.

Implicarea acesteia în Deadpool 3 sugerează o perspectivă ce ar presupune convergenţa mai multor universuri, a unui Multivers, o teorie ce a făcut înconjurul internetului, nefiind exclus ca şi alte personaje Marvel din universul Fox să-şi facă apariţia.

Marvel nu a oferit comentarii.

Jennifer Garner în Elektra; 20TH CENTURY FOX FILM CORP/Colecţia EVERETT

La momentul când a reluat titulatura Elektrei, actriţa îşi făcea un nume prin binecunoscutul serial Alias, o producţie ce a rulat pe micile ecrane vreme de 5 sezoane. Producţiile recente ale acesteia includ filmul Netflix Yes Day şi o apariţie alături de Ryan Reynolds în lungmetrajul sf The Adam Project.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns