Prima pagină » Jon Bernthal se întoarce drept Punisher în noul Daredevil

Jon Bernthal se întoarce drept Punisher în noul Daredevil

Actorul Jon Bernthal

Jon Bernthal se întoarce drept Punisher în noul Daredevil

Jon Bernthal revine în cel mai justiţiar rol de până acum. Actorul se întoarce în pielea lui Frank Castle/ The Punisher în serialul Daredevil: Born Again, pentru platforma de streaming Disney+.

Artistul se va alătura lui Charlie Cox şi lui Vincent D’Onofrio pentru noul proiect Daredevil. Producţia va debuta filmările în decursul lunii martie în New York. Dorindu-se a fi o separare faţă de alte seriale Marvel – între 6-8 episoade/ sezon – , Born Again va totaliza 18 episoade. Serialul se va lansa în primăvara anului viitor.

Marvel nu a oferit comentarii.

Born Again îşi împrumută numele dintr-o serie de reper din istoria publicaţiilor Daredevil, apărute în 1986. Serialul live-action va folosi propria sa interpretare, deşi nu este încă clar cât anume. Antieroul The Punisher, de exemplu, nu a avut nicio apariţie în celebra serie. Daredevil vs Wilson Fisk rămân punctul de referinţă al noului serial.

Jon Bernthal s-a metamorfozat în rolul lui Punisher în sezonul doi din Daredevil, fiind o rampă pentru originea antieroului.

Atât Jon Bernthal cât şi ceilalţi eroi păreau că au terminat cu rolurile titulare Marvel.

Preşedintele Marvel a dezvăluit că este posibil ca eroii Netflix să fie luaţi în considerare, Charlie Cox apărând în No Way Home, apoi în She-Hulk, Vincent D’Onofrio în Hawkeye, fiind figuri centrale în Echo, un serial ce ar pregăti terenul pentru Born Again.

Cu toate acestea, Deborah Ann Woll şi Elden Henson, mai precis Karen şi Foggy, nu îşi vor relua rolurile. Nu se ştie dacă rolurile vor fi redistribuite sau dacă vor fi eliminate cu totul din noul serial.

Distribuţia noului serial îi mai include pe Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Sandrine Holt, ultimul nume din listă urmând a o interpreta pe Vanessa Fisk, soţia lui Wilson Fisk. Michael Gaston (Chicago P.D., Mayor of Kingstown) este de asemenea în distribuţie.

The Hollywood Reporter a dezvăluit că regizorul episoadelor-pilot din Dexter şi Homeland, cât şi a unor seriale precum Dopesick şi Billions, o să se ocupe de cârma primelor episoade Daredevil: Born Again.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns