Prima pagină » Jude Law ne ispiteşte cu partea întunecată Star Wars: Skeleton Crew

Jude Law ne ispiteşte cu partea întunecată Star Wars: Skeleton Crew

Prima imagine din Skeleton Crew făcută publică la evenimentul D23, anul trecut

Informaţiile despre cea mai nouă producţie Star Wars, Skeleton Crew sunt un mister, însă actorul Jude Law spune că nu totul va fi roz.

Într-un interviu cu Empire, actorul ispiteşte fanii că acesta va juca rolul unui cavaler Jedi, adăugând că personajul interpretat este mult mai ambiguu, lăsând telespectatorii să se întrebe dacă este de partea întunecată sau de partea binelui.

„Au nevoie de o figură paternă, dar sunt şi vulnerabili”, a spus acesta referindu-se la tinerii padawani pe care îi îndrumă pe parcursul primului sezon. „Publicul o să înceapă să pună sub semnul întrebării calităţile personajelor întâlnite de tinerii Jedi. De asemenea, va rezona sentimentul de siguranţă şi de salvare a tinerilor copii. Însă, după cum bine ştim din diferitele interpretări şi viziuni ale cineaştilor Star Wars, această lume este una a divizării, a dezbinării, a alegerii unei tabere, iar toate aceste vor fi explorate prin ochii protagoniştilor, a tinerilor Jedi.”

Alăturându-se lui Jude Law, distribuţia tinerilor padawani îi cuprinde pe Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter şi Robert Timothy Smith.

Regizat de Jon Watts, acţiunea din Star Wars: Skeleton Crew are loc în aceeaşi succesiune cronologică cu şirul de evenimente din universul The Mandalorian şi Povestea lui Boba Fett. Regizorul a declarat că noul serial prezintă aventurile unui grup de copii ce se rătăcesc în vastitatea universului Star Wars şi încearcă să-şi găsească drumul înapoi. Acesta a mai menţionat că deşi serialul spune povestea a patru copii, nu este un serial destinat copiilor.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns