Prima pagină » Keanu Reeves nu mai face parte dintr-un serial Hulu

Keanu Reeves nu mai face parte dintr-un serial Hulu

Keanu Reeves nu mai face parte dintr-un serial Hulu

Keanu Reeves nu va mai juca în serialul Hulu, o adaptare „The Devil in the White City”, potrivit Variety.

Informații despre serial

Serialul a fost dezvoltat de Hulu în 2019, iar un sezon a fost comandat pentru platforma de streaming în August 2022. Este inspirat după cartea cu același nume, scrisă de Erik Larson.

Serialul spune povestea adevărată a lui Daniel H. Burnham, un arhitect vizionar și perfecționist care vrea să-şi lase amprenta la Expoziția mondială din Chicago, în 1983 și a Dr. H. H. Holmes, primul criminal în serie din America, omul din spatele notoriului Castel al crimelor, construit în umbra expoziției.

Rolul lui Keanu Reeves

Reeves a primit rolul lui Burnham; acesta ar fi fost primul său rol important în televiziunea americană, dar acum i se caută un înlocuitor. Nimeni nu a primit încă rolul lui Holmes.

Reprezentanții Hulu au refuzat să comenteze. Impresarul lui Keanu Reeves nu a oferit un răspuns la solicitarea Variety.

Martin Scorsese, Rick Yorn, Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson, Stacey Sher, Sam Shaw și Mark Lafferty sunt producătorii executivi ai serialului. Sam Shaw adaptează cartea pentru micul ecran și va fi producătorul principal, iar Lila Byock va fi producător executiv. Serialul va fi o producție ABC Signature în parteneriat cu Paramount Television Studios.

Leonardo DiCaprio a achiziționat drepturile în 2010, plănuind să adapteze cartea într-un film, în care el l-ar fi jucat pe Holmes. Scorsese a primit rolul de regizor în 2015, iar Billy Ray urma să scrie scenariul. Tom Cruise şi Paula Wagner au încercat sa adapteze cartea prin compania lor de producție Cruise/Wagner, împreună cu Paramount, dar proiectul a expirat în decursul anului 2004. Paramount a cumpărat din nou drepturile în 2007, Michael Shamberg şi Sher fiind producători.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Lasă un răspuns