Prima pagină » Keanu Reeves e protagonistul unui proiect Hulu

Keanu Reeves e protagonistul unui proiect Hulu

Keanu Reeves e starul unui proiect HuluEste oficial: Keanu Reeves va fi protagonistului în adaptarea Diavolul din oraşul alb, pentru Hulu.


Platforma de videostreaming a anunţat adaptarea unei miniserii a celebrului roman, care spune povestea lui Daniel H. Burnham, un arhitect vizionar, însă solicitant, care a vrut să-şi lase amprenta în istorie, la Expoziţia Universală ( Oraşul Alb) din 1893, din Chicago şi a  Dr. H. H. Holmes, primul criminal în serie modern din America şi creatorul infamului Hotel Ucigaş, construit în umbra Expoziţiei Universale. Acest proiect marchează primul rol tv important pentru Keanu Reeves, pentru piaţa americană. Va servi de asemenea şi ca producător executiv.

Producţia de 8 episoade ţinteşte o lansare în 2024, camerele pornind în 2023.

Deadline a dezvăluit în luna ianuarie faptul că au loc negocieri între actor şi părţile implicate. Producătorii executivi sunt Martin Scorsese, Rick Yorn, Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson, Stacey Sher, Sam Shaw, Lila Byock, Todd Field, Mark Lafferty. Sam Shaw va servi drept scenarist şi producător-principal. Todd Field va ocupa rolul de regizor.

Proiectul a trecut prin diferite etape de dezvoltare de la momentul când Leonardo DiCaprio a cumpărat drepturile în 2010, fiind pregătit un film pentru Paramount în trecut, Martin Scorsese fiind regizorul. În 2019, Hulu a anunţat că dezvoltă un proiect cu buget mare, cu Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio în rolul de producători.

Sursa: Deadline

Sursa titlului românesc: Editura Publica

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns