Prima pagină » Kevin Feige dezvăluie mai multe detalii despre filmul Cei Patru Fantastici

Kevin Feige dezvăluie mai multe detalii despre filmul Cei Patru Fantastici

Kevin Feige dezvăluie mai multe detalii despre filmul Cei Patru Fantastici

Distribuţia viitorului film live-action Cei Patru Fantastici a fost confirmată. De asemenea a fost confirmat şi antagonistul Galactus, în persoana actorului Ralph Ineson ( The Office, Harry Potter, The Green Knight, Ready Player One, The Witch, The Northman, viitorul film Nosferatu regizat de Robert Eggers, The First Omen şi viitorul film Frankenstein regizat de Gullermo del Toro).

Detaliile picante oferite de Kevin Feige

Într-un interviu pentru cea mai nouă ediţie a podcastului Marvel, The Official Marvel Podcast, preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige a dezvăluit că filmul regizat de Matt Shakman ( WandaVision) va debuta filmările în luna iulie, după evenimentul San Diego Comic Con. De asemenea, a fost dezvăluit de publicaţia Deadline că Marvel Studios va reveni în notoria sală H anul acesta.

Întrebat în cadrul podcastului dacă cea mai nouă interpretare a celor patru fantastici va fi un film cu acţiunea plasată în trecut, Kevin Feige a oferit un da categoric. Acesta a elaborat răspunsul, confirmând că deşi acţiunea este plasată în anii ’60, nu înseamnă că vor fi anii ’60 din universul nostru. „Mulţi fani cu un spirit ascuţit al observaţiei au sesizat că peisajul urban din fundalul posterului cu Torţa Umană este diferit de cel al New York-ul realităţii noastre sau ca cel din anii ’60 care a existat în trecutul nostru. Acestea au fost nişte observaţii isteţe”, sugerând că un potenţial film cu acţiunea plasată într-o realitate paralelă nu este doar o speculaţie a comunităţii MCU.

Kevin Feige a adăugat că este extrem de entuziasmat de proiectul Cei Patru Fantastici, spunând că aceste personaje reprezintă adevăraţi piloni ai Universului Marvel, Marvel Studios neavând până acum oportunitatea de a explora şi de a dezvolta aceşti eroi legendari în afară Doctor Strange În Multiversul Nebuniei. ” În mod categoric nu în felul în care este realizat acest film. ” În plus, serialele Marvel Wonder Man şi Iron Heart au finalizat filmările.

Data de lansare în cinematografele din România pentru filmul Cei Patru Fantastici este 25 iulie 2025.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns