Prima pagină » Liv Taylor se alătură distribuţiei Căpitanul America 4

Liv Taylor se alătură distribuţiei Căpitanul America 4

Liv Taylor se alătură distribuţiei Căpitanul America 4

La 15 ani după apariţia în Incredibilul Hulk, actriţa Liv Taylor se întoarce în universul cinematografic Marvel.

Liv Taylor se alătură distribuţiei lungmetrajului Captain America: New World Order. Aceasta îşi va relua rolul cercetătorului Betty Ross. Personajul este fiica generalului Thaddeus “Thunderbolt” Ross, jucat în trecut de regretabilul William Hurt, ştafeta fiind predată lui Harrison Ford.

Filmul Incredibilul Hulk a fost lansat în vara anului 2008, fiind cel de-al doilea lungmetraj din noul Univers Marvel recent format, după debutul lui Iron Man. Protagonistul celebrului film de la vremea aceea a fost actorul Edward Norton, intrând în pielea lui Bruce Banner/ The Hulk, apoi actorul retrăgându-se din rol şi fiind înlocuit de Mark Ruffalo în The Avengers ( 2012).

Personajul Tyler Ross nu a mai fost văzută în nicio producţie Marvel până acum, deşi diferiţi actori din acel film şi-au făcut apariţia în alte filme. Versiunea lui William Hurt a generalului Thaddeus Ross şi-a făcut apariţia în Război Civil, iar Tim Roth, care l-a interpretat pe Abomination a avut un rol-cheie în She-Hulk: Avocata Apărării.

Printre actorii The Incredible Hulk care o să aibă un rol în Căpitanul America 4 se numără Tim Blake Nelson, Carl Lumbly în rolul super-soldatului Isaiah Bradley din Şoimul şi Soldatul Iernii,  Danny Ramirez, în rolul lui Joaquin Torres din Şoimul şi Soldatul Iernii şi Shira Haas. Anthony Mackie va reveni în pielea lui Sam Wilson, preluând ştafeta Căpitanului America pentru prima dată pe marele ecran.

Regizorul Paradoxul Cloverfield se ocupă de povestea vizuală, filmul fiind în producţie deja în Atlanta. Data de lansare a blockbusterului a fost stabilită pentru 3 mai 2024.

Palmaresul actriţei Liv Taylor include roluri în Armageddon, trilogia Stăpânul Inelelor, Empire Records. În domeniul producţiilor tv, aceasta a fost una dintre protagonistele The Leftovers, apărând şi în 911: Lone Star.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns