Prima pagină » Mai multe studiouri nu vor participa la San Diego Comic Con

Mai multe studiouri nu vor participa la San Diego Comic Con

Mai multe studiouri nu vor participa la San Diego Comic Con

După ce au făcut valuri la San Diego Comic Con în 2022, studiourile Marvel vor sări peste Hall H, o sală cu o capacitate maximă de 6.500 de locuri.

Marvel o să aibă o prezenţă în zona de târg cât şi în zona recreaţională.

Studioul are nenumărate proiecte oprite din pricina grevei scenariştilor: Blade, Thunderbolts, Daredevil, Wonder Man.

Greva scenariştilor, împreună cu o potenţială grevă a actorilor, le îngreunează studiourilor sarcina de a îşi promova proiectele în cadrul festivalului-eveniment San Diego Comic Con. În eventualitatea declanşării unei potenţiale greve a actorilor, aceştia nu vor putea să îşi promoveze proiectele, indiferent că este vorba de Comic Con sau separat de acesta.

Sindicatul actorilor – SAG-AFTRA- au controlul deplin al situaţiei, având dreptul declanşării unei greve generale oricând după data de 30 iunie, data la care o să le expire contractul colectiv cu producătorii de la Hollywood. Durata desfăşurării evenimentului San Diego Comic Con este în intervalul 20-23 iulie.

Studiourile Marvel nu sunt singurele ce o să lipsească de la eveniment, The Wrap dezvăluind că Universal şi HBO iau în calcul această posibilitate.

În decursul anului 2022, studiourile Marvel au dominat audienţa Hall H, dezvăluind nu doar o fază MCU, ci trei în total. Momentele cele mai memorabile au fost prezentarea pentru Black Panther: Wakanda Forever şi anunţul Avengers 4 şi 5.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns