Prima pagină » Mandalorianul și Grogu se îndreaptă pe marele ecran

Mandalorianul și Grogu se îndreaptă pe marele ecran

Mandalorianul și Grogu se îndreaptă pe marele ecran

Mandalorianul Din Djarin și Grogu pornesc într-o nouă aventură – de data aceasta pe marele ecran.

Regizat de Jon Favreau și produs de Favreau, Kathleen Kennedy și Dave Filoni, filmul Mandalorianul & Grogu va intra în producție la sfârșitul anului 2024.

” Îmi place să spun povești în lumea cuprinzătoare creată de George Lucas. Perspectiva de a transpune pe marele ecran interacțiunea celor două personaje populare este palpitant”, a spus Jon Favreau.

”Jon Favreau și Dave Filoni au deschis o nouă eră în lumea Star Wars cu cele două personaje mult iubite și această nouă poveste este perfectă pentru marele ecran”, a adăugat Kathleen Kennedy, președintele Star Wars.

Lungmetrajul Mandalorianul și Grogu va fi primul lungmetraj dintr-o serie de proiecte viitoare aflate în dezvoltare, incluzând filmele regizate de Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold și Dave Filoni, care în momentul de față se ocupă cu dezvoltarea celui de-al doilea sezon din Ahsoka, printre alte proiecte.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns