Prima pagină » Marvel a anunţat un nou serial animat din lumea Marvel Cinematic Universe

Marvel a anunţat un nou serial animat din lumea Marvel Cinematic Universe

Marvel a anunţat un nou serial animat din lumea Marvel Cinematic Universe

Studiourile Marvel au anunţat proiectul Eyes Of The Wakanda, un nou serial animat din lumea filmelor Pantera Neagră. Intriga poveştii se va concentra asupra războinicilor din trecutul Wakandei şi a strădaniilor acestora în efortul de a recupera artefactele cu vibranium răspândite în toată lumea.

Proiect animat a fost anunţat în timpul unei avanpremiere a primelor două episoade din sezonul 2 din What If…?, făcând parte dintr-un calup de prezentare a viitorului MCU pe partea de animaţie.

Aceştia au reconfirmat debutul serialului animat X-Men ’97, cât şi redenumirea proiectului animat Spider-Man: Freshman Year în Your Friendly Neighborhood Spider-Man.

„Pe parcursul istoriei, bravi războinici wakandieni au fost însărcinaţi să călătorească în lung şi-n lat în efortul de a recupera artefactele străvechi ale civilizaţiei Wakanda. Aceasta este povestea lor.”

Nu au fost prezentate mai multe detalii, însă au fost dezvăluite în premieră primele imagini cu Your Friendly Neighborhood Spider-Man, înfăţişând un prim costum prototip al Omului Păianjen. În ceea ce priveşte noul sezon X-Men’97, au fost prezentate primele imagini cu oamenii X, în special cu Ciclops. A fost dezvăluită o scenă de acţiune cu Wolwerine, având ghearele de un roz strălucitor, din pricina lui Gambit.

În ceea ce priveşte avanpremiera noului sezon din What If…?, participanţii au putut să vizioneze episodul 1 – What If… Nebula Joined the Nova Corps? – şi episodul 2 – What If Happy Hogan Saved Christmas?

Imagini de la vizionarea de presă What If…?

Sezonul 2 din What If…? va avea premiera din 22 decembrie pe Disney+, cu un nou episod în fiecare zi, însumând un total de 9 episoade.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns