Prima pagină » Marvel a dezvăluit actorii din viitorul lungmetraj Cei Patru Fantastici

Marvel a dezvăluit actorii din viitorul lungmetraj Cei Patru Fantastici

Marvel a dezvăluit actorii din viitorul lungmetraj Cei Patru Fantastici

Primele personaje create de Marvel Comics –  vor fi interpretate de Pedro Pascal în rolul lui Reed Richards (Dl Fantastic), Vanessa Kirby – Sue Storm (Femeia Invizibilă), Joseph Quinn – Johnny Storm (Torţa Umană) şi Ebon Moss-Bachrach – Ben Grimm (The Thing).

În plus, Disney a făcut o rocadă între lansarea Cei Patru Fantastici cu Thunderbolts, primul debutând pe 25 iulie 2025 şi Thunderbolts pe 2 mai 2025. De asemenea, Captain America: Brave New World şi Blade vor debuta în 2025, în februarie şi al doilea în noiembrie.

Detaliile firului narativ rămân o necunoscută. În benzile desenate, Cei Patru Fantastici sunt un grup de astronauţi care îşi primesc puterile după ce sunt expuşi radiaţiilor cosmice. Reed Richards dobândeşte abilitatea de a deveni un echivalent al personajului autohton Lungilă, Sue Storm, iubita şi mai târziu consoarta acestuia dobândeşte abilitatea de a manipula lumina pentru a deveni invizibilă şi poate crea câmpuri de forţă, Johny Storm, fratele ei, dobândeşte abilitatea de a realiza după bunul plac combustie spontană, de unde şi numele de Torţa Umană, putând să şi zboare, iar Ben Grimm, cel mai bun prieten al lui Reed Richards, este metamorfozat într-un bloc de piatră uman – The Thing.

Matt Shakman ( WandaVision)  se va ocupa de direcţia regizorală. Filmările vor începe în această vară.

Palmaresul lui Pedro Pascal include rolurile principale din The Mandalorian, The Last Of Us şi altele.

Joseph Quinn a devenit cunoscut prin personajul Eddie Munson din Stranger Things, iar Ebon Moss-Bachrach a câştigat un premiu Emmy pentru rolul din The Bear.

Vanessa Kirby care s-a făcut remarcată datorită rolului din The Crown drept Prinţesa Margaret, înainte de a câştiga o nominalizare la Oscar pentru Pieces of a Woman (2020), a dezvăluit că ar dori să devină Sue Storm la vremea respectivă.

O scurtă recapitulare a Celor Patru Fantastici

Cei Patru Fantastici este o proprietate intelectuală relativ nou achiziţionată de Disney, 20th Century Fox producând în trecut mai multe lungmetraje, fără a înregistra succesul dorit. Odată cu procesul de achiziţie al 21st Century Fox în martie 2019, cei patru eroi au trecut în familia Marvel.

Antagonistul principal este Doctor Doom, unul dintre cei mai puternici şi populari antagonişti Marvel, însă nu a fost anunţat cine va fi personajul negativ.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns