Prima pagină » Marvel l-a găsit pe supereroul Wonder Man

Marvel l-a găsit pe supereroul Wonder Man

Personajul Wonder Man ( stânga) şi  Yahya Abdul-Mateen II în dreapta în rolul lui Black Manta ( Aquaman)

Marvel l-a găsit pe Wonder Man în persoana lui Yahya Abdul-Mateen II. Este al treilea rol de supererou pentru actor, jucându-l pe Black Manta în Aquaman ( 2018), pe Dr Manhattan în serialul Hbo Watchmen ( 2019). Acesta îşi va relua rolul lui Black Manta în Aquaman şi Regatul Pierdut, în decembrie 2023.

Regizorul Destin Daniel Cretton (Shang-Chi şi Legenda Celor Zece Inele), dezvoltă proiectul Wonder Man alături de scenaristul-principal Andrew Guest ( Brooklyn Nine-Nine, Community). Regizorul a fost anunţat pentru regia Răzbunătorii: Dinastia Kang ( 2025) şi este posibil să se ocupe şi de Shang-Chi 2.

În benzile desenate, Simon Williams este fiul unui industriaş a cărei companie falimentează din pricina competiţiei, mai precis Stark Industries. Fiind disperat, Simon Williams apelează la Baronul Zemo, ce îi conferă acestuia superputeri şi îl convinge să se infiltreze în grupul Răzbunătorilor şi să îi trădeze. În cele din urmă, Wonder Man se alătură Răzbunătorilor cu inima deschisă, devenind un membru fondator a Coastei De Vest a Răzbunătorilor.

Abilităţile lui Simon Williams drept actor cascador pot deveni o calitate necesară, sir Ben Kingsley revenind în postura actorului eşuat/ răufăcătorului îndreptat Trevor Slattery ( Iron Man 3, Shang-Chi).

Nu a fost anunţată o dată de lansare pentru serial.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns