Prima pagină » Marvel modifică grila de lansare pentru serialele Disney+

Marvel modifică grila de lansare pentru serialele Disney+

Marvel modifică grila de lansare pentru serialele Disney+

Studiourile Marvel au reorganizat datele de lansare pentru grila de programe de televiziune de anul acesta.

Producţiile What If…?, Echo şi Agatha: Coven of Chaos, acum Agatha: Darkhold Diaries, sunt printre titlurile afectate. Decizia este o repercusiune a grevelor scenariştilor şi actorilor, cât şi noua strategie de reorganizare de la Disney.

În ceea ce priveşte cele două greve, greva scenariştilor a debutat din 2 mai, iar a doua din 14 iulie, afectând fundamental nivelului producţiilor şi procesul de dezvoltare. Publicaţia notează faptul că Marvel intenţionează să îşi concentreze eforturile în transformarea fiecărui proiect live-action într-un adevărat eveniment, pe toate palierele, atât pentru fani şi pentru publicul general. Decizia distanţării serialelor este considerată a fi drept o cale mai prudentă.

Care este noul grafic Marvel?

– După cum a fost anunţat anterior, sezonul 2 din Loki va fi singurul proiect Disney+ care nu va suferi modificări, menţinându-şi data iniţială – 6 octombrie 2023, sezonul 1 fiind fruntaşul celor mai urmărite serii televizate live-action de la Marvel.

– Cel de-al doilea sezon What If…? va avea debutul în perioada zilei de Crăciun, nefiind centrat pe tematica specifică a sărbătorilor de iarnă. What If…? este o serie antologică care urmăreşte poveştile alternative din momente-cheie MCU. Jeffrey Wright se întoarce în rolul Observatorului / The Watcher. Data iniţială a serialului era programată pentru începutul anului 2023.

Echo, un proiect spinoff al serialului Hawkeye, anunţat iniţial pentru data de 29 noiembrie, a fost reprogramat pentru luna ianuarie. Serialul Echo înfăţişează întoarcerea personajului Maya Lopez după apariţia din Hawkeye, fiind explorată relaţia îndelungată cu Kingpin ( Vincent D’Onofrio). Vom vedea întoarcerea lui Charlie Cox drept Matt Murdock/Daredevil, dar şi alte personaje: Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Graham Greene. Maya Lopez se întoarce în oraşul natal drept un lider al unei organizaţii criminale pentru a se împăca cu trecutul său.

Echo este fiica adoptivă a lui Kingpin – o femeie amerindiană surdă care posedă abilitatea de a copia îndemânarile fizice ale altora, fiind un acrobat şi un artist marţial. Producţia prezintă o abordare mai reală, necosmetizată. După cum a fost anunţat anterior, toate episoadele vor debuta concomitent.

–  X-Men ’97, continuarea spirituală a serialului de animaţie X-Men (1992-1997), programat pentru o lansare în toamna anului 2023, este amânat pentru începutul anului 2024. Potrivit publicaţiei, serialul este o scrisoare de dragoste pentru animaţia originală şi un al doilea sezon este în dezvoltare.

– Serialul spinoff WandaVision, Agatha, cu Kathryn Hahn în rolul principal, anunţat pentru un debut în iarna anului 2023, a fost amânat pentru începutul sezonului de toamnă din 2024, o lansare care va da startul sărbătorii de Halloween. Serialul a fost finalizat înainte începutului grevelor.

Ironheart, Daredevil şi Wonder Man

Ironheart va fi un serial care spune povestea inventatoarei Riri Williams, care a realizat cel mai performant costum de la Iron Man încoace. Dominique Thorne, actriţa din rolul titular, a putut fi văzută făcându-şi debutul în Pantera Neagră 2. Serialul ar fi trebuit să se lanseze în această toamnă, însă a fost scos din graficul de lansare. Filmările au fost finalizate, însă evoluţia producţiei a fost afectată de cele două greve.

Daredevil: Born Again, continuarea producţiei Netflix, a fost anunţată pentru primăvara anului 2024, însă grevele au dus la oprirea filmărilor.

Wonder Man, cu Yahya Abdul-Mateen II în rolul titular, a fost de asemenea oprit în timpul producţiei.

Potrivit publicaţiei, nu este clară dată de lansare a ultimelor trei proiecte, la momentul publicării acestui articol.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns