Prima pagină » Marvel pierde regizorul pentru filmul Blade

Marvel pierde regizorul pentru filmul Blade

Marvel pierde regizorul pentru filmul Blade

Cineastul Yann Demange nu o să se mai ocupe de filmul live-action Blade.

Despărţirea de regizorul algeriano-francez s-a întâmplat cu ceva timp în urmă şi a fost în termeni amiabili. Cunoscut pentru regizarea serialului aclamat Lovecraft Country şi Top Boy, a fost cel de-al doilea regizor care a părăsit proiectul, după înlocuirea lui Bassam Tariq ( Mogul Mowgli).

Mahershala Ali încă face parte din proiect şi este în discuţii pentru a se alătura celui mai nou film Jurassic World.

Evoluţia producţiei live-action

Dorinţa Marvel este a se realiza un film cât mai bun posibil, neintenţionându-se grăbirea producţiei. Presiunea de a produce pe bandă rulantă, o prerogativă a fostului CEO a fost eliminată, Disney anunţând lansarea a două-trei proiecte pe an, oferind creatorilor Marvel timpul necesar pentru dezvoltarea unitară a mitologiei şi a firului narativ dominant al MCU.

Viitoarele filme MCU Deadpool & Wolverine, Captain America: Brave New World, Thunderbolts şi Cei Patru Fantastici sunt aproape finalizate sau în curs de finalizare.

Producţia Blade a avut câteva regrese de la momentul de la momentul anunţului din 2019, Marvel nedorind să umble cu jumătăţi de măsură.

Producţia din 1998 a reprezentat un succes financiar, cât şi în rândul audienţei, încasând 131 milioane de dolari la un buget de 45 de milioane, Wesley Snipes propulsând şi mai mult filmul în fruntea box-office-ului.

Blade II a înregistrat un profit de 155 milioane de dolari la un buget de 55 de milioane, iar Blade: Trinity 132 de milioane la un buget de 62 de milioane.

Trilogia de filme a dus la apariţia unui serial tv de un sezon, cu Kirk Jones în rolul vampirului Blade.

Data de lansare pentru noua interpretare live-action este încă programată pentru 7 noiembrie 2025.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns