Prima pagină » Mia Goth se alătură noului film Blade

Mia Goth se alătură noului film Blade

Mia Goth şi Mahershala Ali

Mia Goth se alătură noului film Blade

După ce a înspăimântat fanii şi a cules laurii succesului în lungmetraje precum Pearl şi X, actriţa Mia Goth se pregăteşte să-şi folosească talentele în universul cinematografic Marvel, aceasta fiind cooptată să se alăture noii producţii Blade, potrivit Deadline.

Regizorul Yann Demange se va ocupa de cârma poveştii, iar Michael Starrbury este scenaristul filmului. Actorul Mahershala Ali va fi protagonistul principal.

Studiourile Marvel nu au oferit comentarii.

Intriga nu este cunoscută iar detaliile despre rolul Miei Goth nu au fost dezvăluite.

Planurile pentru o nouă interpretare Blade au fost făcute cunoscute pe parcursul festivalului-eveniment pentru blockbustere, seriale şi benzi desenate San Diego Comic Con 2019.

Antieroul Blade a fost creionat de Marv Wolfman şi de Gene Colan în 1973, în banda desenată Mormântul lui Dracula. Jumătate om, jumătate vampir, acesta vânează vampiri pentru a-şi răzbuna mama, fiind asasinată de către unul dintre aceştia în timpul naşterii sale. Personajul a devenit popular în anii ’90 când studiourile New Line au adaptat seria de benzi desenate pentru marele ecran, Wesley Snipes jucând rolul vampirului titular.

Actriţa Mia Goth a sărbărit o pleiadă de reuşite în cariera sa, cu filmul de groază X de la A24, continuarea Pearl, fiind protagonistul principal în ambele şi oferind o interpretare magistrală, comentatorii şi criticii de film începând să aducă în discuţie o potenţială nominalizare pentru categoria Cea Mai Bună Actriţă. De asemenea, actriţa a primit recenzii laudative pentru rolul din Infinity Pool.

În viitorul apropiat, Mia Goth poate fi urmărită în ultima parte din trilogia X, MaXXXine, cu premiera la sfârşitul acestui an, fiind în discuţii pentru un rol în lungmetrajul Frankenstein al regizorului Guillermo del Toro.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns