Prima pagină » Morena Baccarin şi Stefan Kapicic revin pentru Deadpool 3 

Morena Baccarin şi Stefan Kapicic revin pentru Deadpool 3 

Morena Baccarin şi Stefan Kapicic revin pentru Deadpool 3 

Actorul Ryan Reynolds pare că vrea să reunească întreagă gaşcă înapoi pentru versiunea Deadpool de la Marvel, Morena Baccarin şi Stefan Kapicic revenind pentru Deadpool 3, în rolurile Vanessei şi a lui Colossus. Ryan Reynolds a anunţat recent reîntoarcerea lui Karan Soni şi a lui Leslie Uggams, în rolurile lui Dopinder şi a lui Blind Al.

Cei patru actori se alătură lui Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Emmey Corrin şi lui Matthew Macfadyen.

Regizorul Shawn Levy ( The Adam Project, Free Guy, Date Night, Night At Museum) se va ocupa de direcţia filmului, Paul Wernick şi Rhett Reese întorcându-se pentru a se ocupa de scenariu, alături de Zeb Wells.

Această nouă interpretare va reprezenta primul film Deadpool în care studiourile Marvel vor lucra cot la cot cu Ryan Reynolds şi echipa de producţie din spatele primelor două filme.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns