Prima pagină » National Geographic şi Disney+ au dat undă verde la mai multe seriale documentar

National Geographic şi Disney+ au dat undă verde la mai multe seriale documentar

National Geographic şi Disney+ au dat undă verde la mai multe serii de tip documentar

Chris Hemsworth va continua să-şi testeze limitele fizice şi psihice într-un al doilea sezon din Dincolo de limite.

În seria documentară, Chris Hemsworth („Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce se confruntă cu o serie de provocări fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire. Cel de-al doilea sezon se va concentra pe agilitatea mentală, durerea fizică, surmenajul şi conexiunile interpersonale.

Limitless a fost o experienţă ce mi-a deschis ochii, îngăduindu-mi să-mi evaluez atuurile, slăbiciunile şi modalităţile prin care putem trăi mai mult şi mai bine. În sezonul doi, vom ridica ştacheta, aprofundând şi mai mult explorarea sănătăţii fizice, apelând la specialişti”, a declarat actorul. În cel de-al doilea sezon îl vom vedea pe actor călătorind în Italia, Nepal, Australia şi Regatul Unit.

A real’s bug life ( parţial regizat) – seria despre animale şi natură – care se foloseşte de animaţia A bug’s life drept inspiraţie – a primit sezonul doi. Documentarul o să includă un episod care ne va purta în culisele realizării producţiei, detaliind cum echipa de producţie a surprins lumea insectelor.

Alte proiecte anunţate de National Geographic ce au primit a dat undă verde:

Sally – despre prima femeie din SUA care a călătorit pentru prima oară în spaţiu – Sally Ride. Sally va explora viaţa şi cariera primei astronaute din SUA prin intermediul înregistrărilor de arhivă şi interviurilor din partea familiei şi prietenilor apropiaţi.

Pathological: Chasing a True-Crime Con Man – detaliind tertipurile prin care criminologul Stéphane Bourgoin şi-a construit reputaţia bazându-se pe o serie de minciuni morbide.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns