Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Adevăr și Minciună: Ultimul Gangster

Ce este nou pe Disney+? | Adevăr și Minciună: Ultimul Gangster

Este vineri și a sosit timpul să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include titluri precum un nou episod din „Orville: Noi Orizonturi” și filmul „Adevăr și Minciună: Ultimul Gangster”. Iată lista completă:


Adevăr și Minciună: Ultimul Gangster (Truth and Lies: The Last Gangster)

Nou pe Disney+ | 22 iulie

Sinopsis: Un nou interviu cu unul dintre cei mai notorii asasini din istoria mafiei, Sammy „The Bull” Gravano. Dezvăluie rituri și practici secrete ale mafiei și vorbește sincer despre utilizarea crimei ca instrument de putere și control. Un bărbat care a ucis 19 persoane, inclusiv cel mai apropiat prieten și cumnatul său, făcea parte dintr-o frăție violentă cunoscută sub numele de „Cosa Nostra”. Ani de zile, el și John Gotti, șeful familiei Gambino, au controlat părți din economia orașului New York sub o regulă a fricii și intimidării, iar loialitatea lui față de „Familie” a avut un preț devastator.

Durată: 1h 21 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.


Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3: Episodul 8

Nou pe Disney+ | 21 iulie

SinopsisLa 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 87 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


The Sinfluencer of Soho (Star Original)

Nou pe Disney+ | 22 iulie

Sinopsis: Cum Anna Sorokin, supranumită „escroaca din Soho”, a fascinat întreaga lume și a păcălit elitele societății, făcându-le să creadă că este o moștenitoare germană.

Durată: 40 min.

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: HD


Harmonious Live!

Nou pe Disney+ | 21 iulie

Sinopsis:

Durată: 32 min.

Categorie de vârstă: 0+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns