Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Mesagerul zilei de pe urmă

Ce este nou pe Disney+? | Mesagerul zilei de pe urmă

Nou pe Disney+

Este sâmbătă și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+ în perioada 7-9 iulie. Lista include titluri precum „Mesagerul zilei de pe urmă” (The Empty Man) și „Realizarea Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”.


Realizarea Filmului Doctor Strange în Multiversul Nebuniei (Disney+ Original)

Sinopsis: Scufundă-te mai adânc în multivers cu distribuția și echipa „Doctor Strange in The Multiverse of Madness”. Alătură-te regizorului vizionar Sam Raimi și distribuției filmului, în timp ce își povestesc experiențele care dau viață celei mai întunecate povești a Marvel. În revenirea sa mult așteptată la genul super-eroi, vedeți cum Sam Raimi și-a impus stilul său de filmare caracteristic filmului.

Ascultă cum a fost dezvoltată povestea de scriitorul Michael Waldron printr-un proces de colaborare, în care fiecare idee a fost pusă pe masă.

Aflați cum a vrut Benedict Cumberbatch să exploreze părțile mai întunecate ale personajului său și cum a fost să joace mai multe versiuni ale lui Doctor Strange. Vei afla mai multe despre evoluția surprinzătoare a Wandei Maximoff în Vrăjitoarea Stacojie și despre modul în care Elizabeth Olsen a savurat oportunitatea de a fi răufăcătorul.

Fă cunoștință cu Xochitl Gomez și află cum s-a simțit ea în rolul lui America Chavez, cel mai nou erou al Marvel cu puteri nevăzute încă în MCU. De la construirea lumii la construirea universului, află direct de la artiștii din film despre cum a fost să proiecteze, să creeze și să redea fiecare univers unic și credibil. Ai parte de o detaliere a efectelor vizuale a numeroaselor secvențe complexe de acțiune din film și a nivelului de lucru în echipă necesar pentru a le aduce pe ecran. Descoperă toate acestea și multe altele în „ASSEMBLED: Realizarea filmului Doctor Strange In The Multiverse of Madness”.

Durată: 59 min.

Categorie de vârstă: 14+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Minunata Vară a lui Mickey Mouse

Sinopsis: Mickey și prietenii își amintesc de evenimentele de dinaintea Spectacolului de Artificii de Vară.

Durată: 23 min.

Categorie de vârstă: 6+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3 Episodul 6

Sinopsis: La 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 71 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Mesagerul Zilei de pe Urmă (The Empty Man)

Sinopsis: EMPTY MAN: CONVOCAREA e un horror supranatural plin de acţiune, suspans şi teroare. După ce câţiva adolescenţi dintr-un orăşel din Midwest dispar misterios, localnicii încep să creadă că există o legătură între dispariţii şi o legendă locală înfricoşătoare.

Forţat să revină de la pensie, James Lasombra (James Badge Dale), un fost poliţist care încă e afectat de moartea soţiei şi copilului său, începe să ancheteze evenimentele care au tulburat comunitatea. Lucrurile iau o turnură bizară când Lasombra descoperă un grup secret de ocultişti care par să încerce să aducă la viaţă o entitate cumplită, mistică. În scurt timp, Lasombra îşi dă seama că viaţa lui şi vieţile celor apropiaţi lui sunt în mare pericol, în acest film care te ţine cu sufletul la gură. În EMPTY MAN: CONVOCAREA mai joacă Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo, Joel Courtney şi Sasha Frolova. Filmul e regizat de David Prior, după propriul scenariu, inspirat de romanul lui Cullen Bunn.

Durată: 2h 18 min.

Categorie de vârstă: 18+

Formate Disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns