Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Lightyear

Ce este nou pe Disney+? | Lightyear

Este miercuri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include noul film Pixar, Lightyear, și un nou episod din Crime în imobil.


Lightyear

Nou pe Disney+ | 3 august

Sinopsis: „O aventură și acțiune științifico-fantastică și povestea de origine definitorie a lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria, „Lightyear” urmărește aventurile legendarul Space Ranger, după ce este părăsit pe o planetă ostilă, la 4,2 milioane de ani lumină de Pământ, alături de comandantul său și echipajul lor.

În timp ce Buzz încearcă să găsească o cale de întoarcere acasă prin spațiu și timp, un grup de recruți ambițioși și fermecătorul său pisic robot, Sox, i se alătură. Complicarea lucrurilor și amenințarea misiunii sunt produse de sosirea lui Zurg, o prezență impunătoare cu o armată de roboți nemiloși și o agendă misterioasă.

Filmul prezintă vocile lui Chris Evans, în rolul lui Space Ranger, Buzz Lightyear, vocea lui Uzo Aduba în rolul comandantului și cel mai bun prieten al său, Alisha Hawthorne, și vocea lui Peter Sohn, în rolul lui Sox.

Keke Palmer, Taika Waititi și Dale Soules își împrumută vocile lui Izzy Hawthorne, Mo Morrison și Darby Steel de la Junior Zap Patrol, iar James Brolin poate fi auzit ca enigmaticul Zurg.

Distribuția vocală o include și pe Mary McDonald-Lewis în rolul computerului de bord I.V.A.N., Isiah Whitlock Jr. în rolul comandantului Burnside, Efren Ramirez în rolul aviatorului Diaz și Keira Hairston în rolul tânărului Izzy.

Filmul este regizat de Angus MacLane (co-regizor al „Finding Dory”), produs de Galyn Susman („Toy Story That Time Forgot”) și cu o partitură a compozitorului premiat, Michael Giacchino („The Batman”, „Up” ).

Durată: 1h 48 min.

Categorie de vârstă: 6+

Formate disponibile

Video: IMAX Enhanced; 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; AD.


Crime în imobil | Sezonul 2: Episodul 7 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 2 august

SinopsisÎn serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

Durată: 33 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Serialul Liceul Muzical: Spectacolul | Sezonul 3: Episodul 2 (Disney+ Original)

Nou pe Disney+ | 3 august

SinopsisMotanii ajung în Tabăra Shallow Lake din California unde, împreună cu ceilalți membri, vor trece printr-o vară plină de povești de dragoste, reguli încălcate și experiențe în natură. Situația se încinge și se răcorește când află că trebuie să lucreze la piesa ”Regatul de gheață” și la un documentar despre spectacol. Vor reuși Motanii să arate că sunt de gheață, fără să lase pe nimeni în frig?

Durată: 40 min.

Categorie de vârstă: 0+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Extratereștrii cârcotași | Sezonul 3: Episodul 6 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 3 august

SinopsisExtratereștrii cârcotași se concentrează în jurul unei familii de extratereștri, Korvo, Terry și copii-replicanții lor Yumyulack și Jesse, de pe planeta Shlorp, care se prăbușesc pe Pământ și trebuie să se refugieze în mijlocul Americii. Nu sunt de acord dacă acest lucru este îngrozitor sau grozav.

Durată: 24 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Cuceritorul: Televiziunea S-a Schimbat, El Nu [Hoțul de inimi de la TV] | Sezonul 1: Episodul 9 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 3 august

SinopsisFabián Delmar a fost un actor de telenovele la începutul anilor ’90, celebrat pentru rolul principal din serialul „Vei fi a mea”. La treizeci de ani după perioada sa de glorie, faima lui a dispărut aproape de tot și doar câțiva fani își mai amintesc de el. Delmar se luptă să-și găsească locul într-o lume cu totul diferită de cea care l-a lăudat cândva. Prin umor sarcastic și isteț, „The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t” va relata ghinioanele ridicole ale unui personaj care merge împotriva curentului și împotriva cronometrului.

Durată: 29 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Wu-Tang: An American Saga | Sezonul 2

Nou pe Disney+ | 3 august

Sinopsis: Wu-Tang: O saga americană este inspirat de cărțile „The Wu-Tang Manual” și „Tao of Wu”, și este bazat pe povestea adevărată a grupului Wu-Tang Clan. Plasat la începutul anilor ’90, în New York, la apogeul epidemiei de cocaină, serialul urmărește formarea clanului, o creație a lui Bobby Diggs, alias The RZA, care se străduiește să unească un grup de bărbați tineri de culoare a căror viață este scindată între muzică și crimă, dar în cele din urmă, împreună, devin cea mai surprinzătoare dintre poveștile de succes americane.

Episoade: 10

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1


Crearea producției Ms. Marvel

Nou pe Disney+ | 3 august

Sinopsis: Alăturați-vă lui Iman Vellani în timp ce devine Ms. Marvel a Studiourilor Marvel! Ne vom alătura lui Iman la fiecare pas în această călătorie incredibilă, de la audiții și teste de costume până la aducerea la viață a acestui personaj preferat de fani, când camerele încep să ruleze.

Este o poveste despre dezvoltarea unei tinere, prinsă cultural între două lumi, făcând descoperiri incitante și distrându-se ca niciodată. Vom descoperi cum Iman trece prin experiențe foarte asemănătoare cu personajul ei, Kamala, pe măsură ce ambele devin Ms. Marvel chiar în fața ochilor noștri.

Jonglarea cu familia, prietenii și noile superputeri în timp ce învață coregrafia ei de dans și încă găsește timp pentru a lua parte la Avengers Con? Asta necesită dedicare.

Această nouă filmare despre ASSEMBLED este un permis de acces complet la niște filmări captivante din culise, împreună cu interviuri interesante de pe platou cu distribuția și echipa în timpul producției, urmărind cum Ms. Marvel urcă pe noi culmi!

Durată: 1h 2 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns