Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Sub semnul credinței

Ce este nou pe Disney+? | Sub semnul credinței

Este miercuri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include noul serial FX Sub semnul credinței și documentarul Lumină & Magie. Iată lista completă:


Sub semnul credinței | Sezonul 1 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 27 iulie

Sinopsis: „Under the Banner of Heaven” este un miniserial original, inspirat de bestsellerul lui Jon Krakauer, bazat pe crime reale, care urmărește evenimentele ce au condus la uciderea în 1984 a Brendei Wright Lafferty și a fetiței sale, într-o suburbie din Salt Lake Valley, Utah. Pe măsură ce detectivul Jeb Pyre anchetează evenimente ce transpar în sânul familiei Lafferty, acesta scoate la iveală adevăruri îngropate despre originile religiei mormone și consecințele violente ale unei credințe de nezdruncinat. Ceea ce descoperă Pyre, un mormon evlavios, îl face să se îndoiască de propria sa credință.

Episoade: 7

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Lumină & Magie | Sezonul 1 (Disney+ Original)

Nou pe Disney+ | 27 iulie

Sinopsis: LUMINI & MAGIE e o serie în șase părți care spune povestea Industrial Light & Magic, compania de efecte speciale fondată de George Lucas pentru Războiul stelelor. Prin interviuri personale și filmări nemaivăzute până acum, regizorul Lawrence Kasdan prezintă cele mai emblematice efecte ale ILM, în timp ce pătrunde în poveștile fascinante ale artiștilor inovatori care le-au creat.

Detalii

Când George Lucas a vrut să facă Războiul stelelor, a realizat că nu există o companie de efecte speciale la Hollywood care să dea viață viziunii sale ambițioase despre „luptele de câini în spațiu”. El l-a angajat pe expertul în cameră John Dykstra, care și-a făcut un atelier într-un depozit din Van Nuys, și a început să adune o echipă de artiști, constructori și visători.

Într-o căldură infernală, ei proiectează nave, fac modele și construiesc un sistem de camere revoluționar de la zero. Dar când George vine după filmări, găsește echipa în întârziere. Reușesc să termine treaba la timp, iar Războiul stelelor are succes la nivel mondial. George rămâne, totuși, nemulțumit de rezultate.

Pentru continuare, Imperiul contraatacă, George mută ILM în nord. Așteptările fiind masive, echipa are tot mai multe probleme de rezolvat. George, frustrat de tehnicile tradiționale de filmare, își propune să modernizeze industria, angajându-l pe informaticianul Ed Catmull pentru un departament de computere.

Succesul ILM

În anii 1980, ILM e în apogeul muncii lor. Colaborările cu regizori ca Steven Spielberg și Robert Zemeckis duc la efecte uluitoare în Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute, Poltergeist, E.T., Înapoi în viitor etc. Între timp, noul venit John Knoll creează Photoshop.

Când industria intră în era digitală, artiști de grafică pe computer din întreaga lume vin la ILM. Echipa produce efecte celebre în Abisul și Terminator 2. Unii artiști tradiționali trec cu succes la noile instrumente, dar mulți se luptă să se adapteze.

Dinozaurii digitali din Jurassic Park sunt un moment decisiv pentru industrie, în ciuda faptului că vrăjitorul stop-motion Phil Tippett e lăsat să se simtă „dispărut”. George Lucas revine la Războiul stelelor.

În prequel-uri, el folosește liber noile tehnologii și face progrese la nivel de industrie în ceea ce privește camerele digitale și proiectoarele. Inovațiile continuă în secolul al XXI-lea, și o nouă generație de regizori lucrează cu ILM. La Omul de Oțel, scepticul CG Jon Favreau se convertește când constată că nu mai poate face diferența dintre practic și digital. Viziunea supremă a lui George se concretizează cu The Volume, sistemul revoluționar de producție digitală. La sfârșitul seriei, colaboratorii din trecut și din prezent sărbătoresc amestecul unic de artă și tehnologie ILM, în timp ce onorează inima și sufletul oamenilor care au făcut totul posibil.

Episoade: 6

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Crime în imobil | Sezonul 2: Episodul 6 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 26 iulie

SinopsisÎn serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

Durată: 34 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Serialul Liceul Muzical: Spectacolul | Sezonul 3: Episodul 1 (Disney+ Original)

Nou pe Disney+ | 27 iulie

Sinopsis: Motanii ajung în Tabăra Shallow Lake din California unde, împreună cu ceilalți membri, vor trece printr-o vară plină de povești de dragoste, reguli încălcate și experiențe în natură. Situația se încinge și se răcorește când află că trebuie să lucreze la piesa ”Regatul de gheață” și la un documentar despre spectacol. Vor reuși Motanii să arate că sunt de gheață, fără să lase pe nimeni în frig?

Durată: 35 min.

Categorie de vârstă: 0+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Sfânta Evita | Sezonul 1 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 26 iulie

Sinopsis: Aceasta este povestea Evei Perón după moartea sa. Corpul îmbălsămat al „Evitei” a făcut o călătorie plină de peripeții care a durat 22 de ani și a fost la fel de plină precum viața ei de 33 de ani. Evita a murit în 1952, dar corpul ei neînsuflețit a așteptat neîngropat construirea unui monument timp de trei ani, acesta nefiind finalizat vreodată. În 1955, guvernul Președintelui Perón este răsturnat de o lovitură de stat militară și corpul este ascuns timp de 19 ani, pentru a nu deveni un simbol împotriva regimului. Deși a fost o figură politică doar șase ani, în calitate de soție a Generalului Perón, corpul ei a influențat politica Argentinei mai mult de două decenii, țesând o poveste morbidă și ciudată care a intrat în sfera mitologică. Pentru ofițerii care au preluat puterea, Evita a fost chiar mai periculoasă moartă decât vie, întrucât toți se temeau de cadavrul rătăcitor fără mormânt.

Episoade: 7

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Extratereștrii cârcotași | Sezonul 3: Episodul 5 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 27 iulie

SinopsisExtratereștrii cârcotași se concentrează în jurul unei familii de extratereștri, Korvo, Terry și copii-replicanții lor Yumyulack și Jesse, de pe planeta Shlorp, care se prăbușesc pe Pământ și trebuie să se refugieze în mijlocul Americii. Nu sunt de acord dacă acest lucru este îngrozitor sau grozav.

Durată: 24 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Cuceritorul: Televiziunea S-a Schimbat, El Nu | Sezonul 1: Episodul 8 (Star Original)

Nou pe Disney+ | 27 iulie

SinopsisFabián Delmar a fost un actor de telenovele la începutul anilor ’90, celebrat pentru rolul principal din serialul „Vei fi a mea”. La treizeci de ani după perioada sa de glorie, faima lui a dispărut aproape de tot și doar câțiva fani își mai amintesc de el. Delmar se luptă să-și găsească locul într-o lume cu totul diferită de cea care l-a lăudat cândva. Prin umor sarcastic și isteț, „The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t” va relata ghinioanele ridicole ale unui personaj care merge împotriva curentului și împotriva cronometrului.

Durată: 35 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD; SDH.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns