Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Spider-Man™

Ce este nou pe Disney+? | Spider-Man™

Este vineri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include 5 filme Spider-Man™ și filmul original Star Nu e OK. Iată lista completă.


The Amazing Spider-Man™

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis: The Amazing Spider-Man prezintă povestea lui Peter Parker, un licean proscris care a fost abandonat de părinți în copilărie, fiind crescut de unchiul Ben și mătușa May. Ca majoritatea adolescenților, Peter încearcă să își descopere identitatea și cum a ajuns să fie persoana care este în prezent. Totodată, Peter își găsește drumul alături de prima sa iubire din liceu, Gwen Stacy și, împreună, se luptă cu dragostea, angajamentul și secretele. Când Peter descoperă o servietă misterioasă care a aparținut tatălui său, el începe să cerceteze dispariția părinților, ceea ce îl conduce direct la Oscorp și la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul partener al tatălui său. Pe măsură ce Spider-Man intră în conflict cu alter-egoul lui Connors, The Lizard, Peter va face niște alegeri decisive pentru a-și folosi puterile și a-și modela destinul care îl vor transforma într-un erou.

Durată: 2h 16 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


The Amazing Spider-Man™ 2

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis: Este minunat să fii Spider-Man (Andrew Garfield). Pentru Peter Parker, nu există un sentiment ca acela de a se legăna între zgârie-nori, de a îmbrățișa statutul de erou și de a petrece timp cu Gwen (Emma Stone). Dar să fii Spider-Man are un preț: numai el își poate proteja concetățenii din New York de răufăcătorii redutabili care amenință orașul. Odată cu apariția lui Electro (Jamie Foxx), Peter trebuie să se confrunte cu un inamic mult mai puternic decât el. Și când vechiul său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), se întoarce, Peter își dă seama că toți inamicii săi au un lucru în comun: Oscorp.

Durată: 2h 21 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Spider-Man™: Homecoming

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis: Un tânăr Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), care și-a făcut debutul senzațional în Captain America: Civil War, începe să exploreze noua sa identitate de supererou care țese pânze. Încântat de experiența sa cu Avengers, Peter se întoarce acasă, unde locuiește cu mătușa May (Marisa Tomei), sub supravegherea noului său mentor, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter încearcă să revină la normalitatea cotidiană, distras de gândurile de a dovedi că este mai mult decât prietenosul Spider-Man din cartier, dar când Vulture (Michael Keaton) apare ca noul răufăcător, cele mai importante lucruri din viața lui Peter vor fi amenințate.

Durată: 2h 13 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; DolbyVision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Spider-Man™: Into the Spider-Verse

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis: Phil Lord și Christopher Miller, mințile creative din spatele filmelor The Lego Movie și 21 Jump Street, își unesc talentele excepționale pentru o viziune nouă a unui univers diferit Spider-Man, cu un stil vizual revoluționar și unic. Spider-Man: Into the Spider-Verse prezintă aventura lui Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, și posibilitățile nelimitate ale Spider-Verse, unde mai mulți oameni pot purta masca.

Durată: 1h 57 min.

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; DolbyVision; HDR10; HD.

Audio:


Spider-Man™: Far From Home

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis: În urma evenimentelor din Avengers: Endgame, Peter Parker (Tom Holland) revine în Spider-Man: Far From Home. Prietenosul nostru supererou de cartier decide să se alăture celor mai buni prieteni ai săi, Ned, MJ și restul găștii, într-o vacanță în Europa. Cu toate acestea, planul lui Peter de a-și lăsa faptele eroice în urmă pentru câteva săptămâni este rapid anulat atunci când acceptă să-l ajute pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) să descopere misterul mai multor atacuri ale unor creaturi primitive. Spider-Man și Mysterio (Jake Gyllenhaal) își unesc forțele pentru a lupta împotriva haosului dezlănțuit pe întreg continentul, dar nu totul este așa cum pare.

Durată: 2h 9 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; DolbyVision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Nu e OK (Star Original)

Nou pe Disney+ | 29 iulie

Sinopsis:

Durată: 1h 43min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; DolbyVision; HDR10; HD.

Audio: 5.1; AD.


Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3: Episodul 9

Nou pe Disney+ | 28 iulie

SinopsisLa 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 79 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns