Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | Prada

Ce este nou pe Disney+? | Prada

Este vineri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+. Lista include noul film din franciza Predator, Prada. Iată lista completă:


Prada (Star Original)

Nou pe Disney+ | 5 august

Sinopsis: „Prada” este un nou thriller de acțiune și cel mai nou film din franciza „Predator”, plasat în lumea Națiunii Comanche la începutul anilor 1700. Este povestea nespusă a unei tinere femei, Naru, o războinică aprigă și iscusită, crescută printre unii dintre cei mai mari vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Încrezătoare că este la fel de capabilă ca și ceilalți tineri vânători, ea pornește să-și protejeze poporul atunci când pericolul amenință tabăra sa Comanche. Înarmată cu cele mai primitive arme, Naru își urmărește și, în cele din urmă, își înfruntă prada, care se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o confruntare brutală și înfricoșătoare între cei doi adversari.

Durată: 1h 40 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: 4K UHD; Dolby Vision; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1.


LEGO Star Wars: Vacanța de Vară [LEGO Star Wars Ediție Specială de Vară] (Disney+ Original)

Nou pe Disney+ | 5 august

Sinopsis: Urmând succesul filmelor LEGO Războiul Stelelor Ediția de Sărbători (2020) și LEGO Războiul Stelelor Povești de Groază (2021), povestea continuă în următoarea ediție specială – LEGO Războiul Stelelor Ediție Specială de Vară. Totul se întâmplă după Ridicarea lui Skywalker, când Finn organizează o vacanță surpriză mult dorită pentru prietenii săi Rey, Poe, Rose, Chewie, BB-8, R2-D2 și C-3PO la bordul ultra-luxoasei Nave Galactice Halcyon!

Întâlnirea cu fantoma lui Obi-Wan Kenobi

Planul lui Finn de a avea o ultimă bucurie împreună o ia în scurt timp pe arătură atunci când acesta se separă de restul grupului. Singur pe Halcyon și căutându-și prietenii, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forței – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, care împărtășesc fiecare propria poveste surprinzătoare despre vacanțele lor eșuate.

Obi-Wan își amintește de o aventură palpitantă din serialul său de pe Disney Plus, Obi-Wan Kenobi. Povestește despre cum s-a aliat cu un spion rebel pentru a face un jaf în palatul lui Jabba, unde a trebuit să se deghizeze în turist. Prezentând situații limită amuzante și pline de suspans și un conflict epic cu Boba Fett, Obi-Wan îl învață pe Finn că vacanțele bune se nasc atunci când trăiești clipa.

Întâlnirea cu fantoma lui Anakin Skywalker și Leia Organa

Atunci când Finn îl întâlnește mai apoi pe spiritul Forței Anakin, i se spune o poveste despre cum și cei răi au nevoie uneori de vacanțe și despre cum Darth Vader îl duce pe Împăratul cel exasperat pe uimitoarele plaje din Scarif pentru relaxare și odihnă. În final, Generalul Leia Organa îl vizitează pe Finn și îi spune o poveste despre o escapadă a familiei Solo pe Lacurile din Endor, chiar înainte ca Ben Solo să plece la antrenamente cu Unchiul Luke.

Concluzia

În timp ce Finn ascultă aceste povești, află că vacanțele înseamnă mai mult decât credea. Cu noile cunoștințe, Finn trebuie să le mărturisească prietenilor săi cum se simte cu adevărat, cu speranța că îi va găsi înainte ca vacanța să se termine.

Durată: 48 min.

Categorie de vârstă: 6+

Formate disponibile

Video:

Audio:


Orville: Noi Orizonturi | Sezonul 3: Episodul 10 [Final de Sezon]

Nou pe Disney+ | 4 august

SinopsisLa 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

Durată: 82 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate Disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1; AD.


Together As One: Celebrating Asian American, Native Hawaiian and Pacific Islander Heritage

Nou pe Disney+ | 5 august

Sinopsis: Un documentar informativ, educativ și delectabil despre tradițiile AANHPI, care sărbătorește poveștile vii și istoria comunităților AANHPI. Documentarul va scoate la lumină povești neașteptate, necunoscute și surprinzătoare, care impresionează prin autenticitatea lor.

Durată: 42 min.

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: HD.


Povestioarele Chibi | Sezonul 2

Nou pe Disney+ | 4 august

Sinopsis: Aventurile diferitelor personaje Disney sunt prezentate în stil Chibi.

Episoade: 15

Categorie de vârstă: 6+

Formate disponibile

Video: HD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns