Prima pagină » Ce este nou pe Disney+? | L-a văzut cineva pe acest om?

Ce este nou pe Disney+? | L-a văzut cineva pe acest om?

Nou pe Disney+

Este miercuri și a sosit vremea să vedem ce este nou pe Disney+ astăzi în România. Lista include L-a văzut cineva pe acest om?, Pistol și un nou episod din Ms. Marvel. Așadar iată lista:


Crime în imobil | Sezonul 2: Episodul 3 (Star Original)

SinopsisÎn serialul „Crime în imobil”, trei străini pasionați de crime reale se trezesc implicați într-o crimă atunci când se apucă să investigheze moartea suspectă a unui vecin din imobilul lor aflat în orașul New York.

Durată: 32 min.

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Răii Africii | Sezonul 7

SinopsisRăii Africii explorează cele mai adânci și întunecate locuri din Africa, pentru o întâlnire cu cei mai letali prădători. Veți înțelege modul în care acest peisaj variat a creat numeroșii prădători ai Africii și cine a ajuns până în vârful lanțului trofic. De la armatele de delfini din ocean la maeștrii ambuscadelor din savană, la cele mai otrăvitoare reptile ale deșerturilor, descoperiți capacitatea de a se furișa, viteza, caracterul înșelător și armele Răilor Africii.

Episoade: 3

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, SDH.


Audiență Captivă: O poveste de groază din America | Sezonul 1 (Star Original)

SinopsisÎn 1972, Steven, un băiat de șapte ani, dispare din Merced, California. Șapte ani mai târziu, după întoarcerea sa eroică, presa nu se mai satură de povestea lui. Dar povestea lui nu are un sfârșit fericit, ca în filmele de la Hollywood.

Episoade: 3

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


SinopsisÎntr-o zi răcoroasă din noiembrie 1998, un vânzător de calculatoare din Brooklyn, chel și corpolent, trebuia să se prezinte la închisoare pentru a începe să ispășească o pedeapsă de 17 ani.

A închiriat un Ford Taurus. A condus până în Queens pentru a preda dispozitivul de monitorizare a gleznei pe care îl purta. A scos 600 de dolari de la un bancomat. S-a îndreptat spre aeroportul JFK. Și a dispărut. Numele lui era John Ruffo. Crima pe care o comisese era aberantă.

Folosind documente falsificate și sigilii corporative false, a convins băncile să îi împrumute 350 de milioane de dolari. A inventat o afacere inexistentă pe care a numit-o „Project Star” și a folosit banii pentru a paria milioanele de dolari la bursă, devenind unul dintre cei mai mari jucători de pe Wall Street.

Când FBI a aflat de escrocheria sa, a pus la cale o operațiune. La pronunțarea sentinței, procurorii au făcut o greșeală de neconceput. Au fost de acord să-l lase pe John Ruffo să se ducă singur la închisoare.

Ceea ce a urmat a fost una dintre cele mai lungi și mai dificile vânători de oameni din istoria Serviciului Șerifilor Federali din SUA. Descoperim un om a cărui viață a fost o sală de oglinzi.

Sunt dezvăluite identități secrete, afilieri improbabile și companii false. A ajutat în secret o unitate de elită a FBI de vânători de spioni să ademenească oamenii de știință sovietici să dezerteze?

A făcut o înțelegere cu mafia ca să-l ajute să dispară? Era el, așezat în spatele plăcii de acasă la Dodger Stadium? Ne alăturăm urmăririi, în timp ce șerifii încearcă să rezolve un caz care a derutat și uimit generații întregi de colegi ai lor, traversând globul pentru a pune o întrebare stringentă: L-ați văzut pe acest om?

Episoade: 3

Categorie de vârstă: 16+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Zona Fierbinte | Sezonul 2

SinopsisZona fierbinte, cu Julianna Margulies în rolul dr. Nancy Jaax, este inspirat de o poveste adevărată despre originile Ebola, un virus extrem de infecțios și mortal provenit din pădurea tropicală din Africa Centrală, și despre sosirea sa pe teritoriul Statelor Unite în 1989. Atunci când acest virus ucigaș a apărut brusc la maimuțe într-un laborator de cercetare științifică din suburbiile Washington, D.C., nu se cunoștea niciun antidot.

Episoade: 6

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.

Eu, tu și câinele (Man, Woman, Dog) | Sezonul 1

SinopsisExistă multe teorii despre cum și de ce oamenii și câinii au ajuns să se întâlnească în urmă cu peste zece mii de ani. Fie că a fost cauzată de vânători care creșteau pui de lup sau de câini care se auto-domesticeau, nu se poate contesta faptul că viețile noastre sunt acum complet întrepătrunse. Prin ochii omului și ai câinelui, această emisiune explorează evoluția acestei lungi relații, de la câinii de pază și de turmă la simpli companioni.

Episoade: 8

Categorie de vârstă: 9+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Pistol | Sezonul 1 (Star Original)

SinopsisBazat pe memoriile lui Jones, cu titlul Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, miniserialul Pistol reprezintă povestea unei trupe formate din niște puști plini de coșuri, zurbagii, din clasa muncitoare, „fără niciun viitor”, care a zdruncinat din temelii elitele anoste și corupte, a amenințat cu prăbușirea guvernului și a schimbat definitiv istoria muzicii și a culturii. Impetuoasa furtună devastatoare aflată în centrul revoluției rock-and-roll e întruchipată de Sex Pistols, iar în centrul acestui serial se află fondatorul și chitaristul trupei Sex Pistols, Steve Jones. Parcursul comic, emoțional și, pe alocuri, sfâșietor al lui Jones ne călăuzește de-a lungul unei relatări caleidoscopice a trei dintre cei mai legendari, haotici și împroșcați de secreții ani ai istoriei muzicii.

Episoade: 6

Categorie de vârstă: 18+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Pământul Familiei | Sezonul 1 (Star Original)

SinopsisDouă familii hispanice luptă pentru avere și influență.

Episoade: 10

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: HD.

Audio: 5.1, AD, SDH.


Ms. Marvel | Episodul 4 (Disney+ Original)

Sinopsis„Ms. Marvel” de la Marvel Studios e un serial original care o are în centru pe Kamala Khan, o adolescentă americancă musulmană din Jersey City. Gamer avid și scriitoare neobosită de fan-fiction, Kamala e o mare admiratoare a super eroilor, cu o imaginație debordantă—în mod special când vine vorba despre Captain Marvel. Totuși, Kamala simte că nu se integrează nici la școală, nici acasă—până când capătă ea însăși puteri ca ale idolilor săi. Viața-i mai frumoasă când ai super puteri, nu-i așa?

Durată: 41 min.

Categorie de vârstă: 12+

Formate disponibile

Video: Dolby Vision; 4K UHD; HDR10; HD.

Audio: Dolby Atmos; 5.1; SDH; AD.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere printre care filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios, iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns