Prima pagină » Disney+ lansează un nou trailer pentru „Star Wars: Ahsoka”

Disney+ lansează un nou trailer pentru „Star Wars: Ahsoka”

Serialul original „Star Wars: Ahsoka” de la Lucasfilm se lansează în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august 23, cu două episoade.

Disney+ a lansat un nou trailer captivant și un nou poster pentru „Star Wars: Ahsoka” de la Lucasfilm și a anunțat, de asemenea, că premiera serialul pe 23 august aduce publicului primele două episoade ale serialului.

Trailerul oficial

Urmăriți clipul „Journey to Ahsoka” pentru a afla mai multe despre serial de la creatorii și vedetele sale.

Plasat după căderea Imperiului, „Ahsoka” urmărește parcursul fostului cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Distribuția serialului

Pe lângă Rosario Dawson, din distribuția „Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen and Eman Esfandi. Serialul este scris de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

Posterul oficial

“Ahsoka” are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns