Prima pagină » Noul film Blade are regizor

Noul film Blade are regizor

Bassam Tariq ( stânga) – potenţialul regizor – şi Mahershalla Ali – noul Blade

Noul film Blade are regizor

După căutări riguroase ce au presupus luni de interviuri cu nenumăraţi candidaţi, Marvel şi-a găsit regizorul pentru noul film Blade. Deşi o înţelegere nu a fost bătută, sursele Deadline au dezvăluit că Bassam Tariq ( Mogul Mowgli) este în discuţii pentru a se ocupa de cârma noii versiuni cu Mahershalla Ali în rolul titular. Stacy Osei-Kuffour ( The Morning Show, Solos, Run, Hunters, miniseria Watchmen) va scrie scenariul, iar preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, va produce blockbusterul.

Potrivit Deadline, Marvel nu a oferit comentarii.

Kevin Feige, Mahershalla Ali şi directorii Marvel au avut o serie de interviuri cu potenţialii candidaţi, procesul debutând din această toamnă, luându-se la un moment dat în considerare opţiunea de scenarist/ regizor, înainte de a le separa pe cele două, selectând-o pe Osei-Kuffour pentru scenariu. De la alegerea acesteia, Marvel a scurtat lista de candidaţi pentru rolul de regizor, debutând o nouă rundă de interviuri, între luna martie-iunie. Dintre toţi potenţialii candidaţi, viziunea regizorului Bassam Tariq a câştigat toate impresiile.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns