Prima pagină » Noul film Piraţii din Caraibe va fi un reboot

Noul film Piraţii din Caraibe va fi un reboot

Noul film Piraţii din Caraibe va fi un reboot

Producătorul Jerry Bruckheimer a confirmat faptul că următorul Piraţii din Caraibe va fi o restartare a francizei.

Într-un interviu cu ComicBook.com, Jerry Bruckheimer a mărturisit că următoarea interpretare va fi un punct de pornire al francizei mult-iubite:” O să repornim franciza Piraţii din Caraibe. Această evoluţie este o dezvoltare mult mai accesibilă, întrucât nu eşti constrâns să aştepţi anumiţi actori.”

Următorul Piraţii din Caraibe ar putea fi „ciudat”

În septembrie 2023, co-creatorul şi scenaristul-principal pentru The Last Of Us a dezvăluit că el şi Ted Elliot au lucrat la dezvoltarea unei poveşti care ar putea fi prea excentrică pentru Disney.

„Am fost la o întâlnire de prezentare a scheletului-poveştii şi eram convinşi că nu o să le placă. Dar le-a plăcut ceea ce au auzit. Apoi Tedd Elliot ( care s-a ocupat de toate cele cinci filme din franciză) a scris un scenariu fantastic şi toată lumea a trebuit să aştepte finalitatea grevelor de anul trecut.”

Producătorul Jerry Bruckheimer a menţionat de asemenea cu ocazia altor interviuri faptul că alte două filme Piraţii Din Caraibe se află în procesul de dezvoltare, unul în care Margot Robbie ar fi fost ataşată la un moment dat şi unul care includea o distribuţie tânără.

Franciza Piraţii din Caraibe este compusă dintr-un total de cinci filme: Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre, Cufărul Omului Mort, La Capătul Lumii, Pe Ape Şi Mai Tulburi şi Răzbunarea lui Salazar.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns