Prima pagină » Noul film Planeta Maimuţelor va începe filmările în 2022

Noul film Planeta Maimuţelor va începe filmările în 2022

Caesar, liderul grupului de maimuţe răzvrăvite, pe parcursul celor trei filme. Noul film Planeta Maimuţelor va începe filmările în 2022.

Fanii Planeta Maimuţelor pot sta liniştiţi, noul film Planeta Maimuţelor al trilogiei deţinută de Disney va începe filmările în 2022. Filmul, de la regizorul Wes Ball, e în dezvoltare şi se doreşte începerea filmărilor în 2022.

Această afirmaţie a fost susţinută de Steve Asbell, preşedintele 20th Century Studios, în cadrul unui interviu pentru The Hollywood Reporter. În interviu, preşedintele Steve Asbell a vorbit despre viitoarele proiecte pe care fanii pot să le aştepte.

După ce a făcut aluzie la noul proiect, el a fost întrebat ce este nou la viitorul film. „Aşteptăm să primim o primă versiune a scenariului în scurt timp, Wes Ball fiind regizorul. Sperăm să începem producţia la sfârşitul verii, începutul toamnei, cel târziu.”

Deşi răspunsul nu dezvăluie prea multe, oferă totuşi fanilor o rază de speranţă. Imaginea de ansamblu nu a fost comunicată din 2020, anul confirmării, regizorul afirmând că filmul nu va fi o restartare. După doi ani de tăcere, toţi se întrebau dacă proiectul mai există. Acum ştim însă că acesta se află în dezvoltare şi se doreşte începerea filmărilor în 2022.

Intriga este păstrată „sub cheie”, regizorul liniştind fanii pe Twitter că noul film nu este o restartare,”moştenirea lui Caesar dăinuind”.

Wes Ball, care o să se ocupe de regie, este unul dintre scenarişti, fiind cunoscut pentru filmele Maze Runner ( Labirintul). Coscenaristul, Josh Friedman, a creat serialul Terminator: Cronicile Sarah Connor, serialul Snowpiecer şi a lucrat şi pentru Avatar 2.

Sursa: Collider

Pentru mai multe informații despre universul Disney, vă invităm pe grupul Facebook. În plus, vă invităm să accesaţi secţiunea de noutăți a site-ului nostru pentru informaţii suplimentare.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns