Prima pagină » Noul film Star Wars va fi regizat de Taika Waititi

Noul film Star Wars va fi regizat de Taika Waititi

Regizorul Taika Waititi

Noul film Star Wars va fi regizat de Taika Waititi

Şeful LucasFilm, Kathleen Kennedy a validat recent că următorul film Star Wars va fi regizat de către Taika Waititi.

Conform Total Film, şefa LucasFilm Kathleen Kennedy a validat nenumărate reportaje, anume că următorul film lansat sub emblema Star Wars va fi proiectul necunoscut al lui Taika Waititi.

Aceasta a dezvăluit că ţintesc sfârşitul anul 2023 pentru lansarea filmului, fără a stabili o dată de lansare precisă.

Şefa LucasFilm a vorbit pe scurt despre viitorul filmelor Star Wars, accentuând că nenumărate proiecte continuă să fie în dezvoltare, subliind că cei din spatele culiselor ştiu că o noua saga trebuie alcătuită.

„Odată cu isprăvirea mitologiei Skywalker, trebuie să ne ghidăm şi în funcţie de perspectiva şi direcţia părţii televizate a mitologiei Star Wars, este un factor primordial. Avem oameni deosebit de talentaţi care lucrează la poveştile astea- oameni pasionaţi cărora le pasă de evoluţia următorului capitol şi care vor să atragă din nou fanii în sălile de cinema, deci trebuie să dăm lovitura în privinţa asta. Asta este esenţial pentru noi. De asemenea, trebuie să creăm de la zero o nouă mitologie, de-a fir a păr. Asta înseamnă ceva. Nu neglijăm deloc acest aspect.”

Nu se cunosc detaliile proiectului cu buget mare al lui Taika Waititi, însă acesta a spus în decursul anului 2021 că are în minte o schiţă generală a direcţiei filmului. Acesta nu este străin de lumea Star Wars, regizând un episod din The Mandalorian.

Sursa: Coming Soon

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns