Prima pagină » Noul Piraţii din Caraibe are o distribuţie tânără

Noul Piraţii din Caraibe are o distribuţie tânără

Actriţa Margot Robbie

Noul Piraţii din Caraibe are o distribuţie tânără

Filmul cu Margot Robbie nu a intrat la apă, până la urmă.

În vara anului 2020, actriţa a fost confirmată drept protagonista unei versiuni cu femei Piraţii din Caraibe. Cu toate acestea, cu o lună în urmă, aceasta a transmis veşti descurajatoare despre anularea proiectului, după ani de dezvoltare.

Drept răspuns la afirmaţiile acesteia, producătorul Jerry Bruckheimer a spus publicaţiei The Hollywood Reporter că adaptarea cu ea nu a întâmpinat obstacole, ci se doreşte prioritizarea unei versiuni cu o distribuţie mai tânără.

” Proiectul cu Margot Robbie este încă în viaţă. Sunt sigur că o dezamăgeşte evoluţia lucrurilor, ori poate că motivul nu este lipsa de proiecte în care este implicată, aşa că este şi asta o latură pozitivă că a fost amânat. O să fie adus la viaţă. Este o poveste foarte remarcabilă”, a declarat producătorul.

“Am avut o idee pe care am dezvoltat-o, cu multă vreme în urmă, pentru a integra şi protagoniste în prim-plan, nu doar femei-piraţi, să nu se interpreteze greşit. Voiam doar o altfel de poveste. Am crezut că o să fie grozav, dar Disney nu au dorit asta,” a declarat Margot Robbie.

Jerry Bruckheimer, producătorul Top Gun şi Bad Boys a mărturisit că noul film i-a cam dat bătăi de cap.

„Toate au un anumit nivel de dificultate, însă avem un scenariu excelent. Am dezvoltat două versiuni: unul cu Margot Robbie şi o versiune cu o distribuţie mai tânără. Cel cu Margot Robbie mai trebuie finisat. Celălalt este într-un stadiu mai evoluat. Nădăjduim că le vom finaliza pe amândouă.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns