Prima pagină » Noul serial Alien se întoarce la rădăcini

Noul serial Alien se întoarce la rădăcini

Noul serial Alien se întoarce la rădăcini

Detaliile celei mai noi producţii live-action Alien au fost puţine, însă declaraţiile preşedintelui FX sugerează un proiect ce indică întoarcerea la ceea ce a făcut din Alien un succes.

Într-un interviu recent cu The Hollywood Reporter, preşedintele Fx a spus că Noah Hawley nu va mărgini noul proiect la elementele universului prestabilit, intenţionând să ofere o experienţă asemănătoare primelor două filme Alien.

„Sunt un fan al filmelor Alien şi Aliens. Îmi amintesc experienţa vizionării celor două filme la cinema şi cât de originale şi extraordinare au fost. Similar cu ceea ce a făcut în serialul Fargo, Noah Hawley a hotărât să nu se folosească de personajele celebre – poate cu excepţia xenomorfilor- şi să se întoarcă la origini şi să afle ce a făcut franciza atât de trainică şi specială şi să repete experienţa vizionării în cinema, în care să nu poţi anticipa ceea ce se întâmplă. Asta e tot ceea ce vă pot spune,” a declarat preşedintele FX.

Acesta a fost întrebat şi de integrarea corporaţiei Weylan-Yutani în serial. Preşedintele FX a mărturisit că deşi au o prezenţă în serial, este într-o manieră mai estompată, acţiunea concentrându-se pe unul dintre rivalii ei.

„Universul cinematografic Alien este un univers dominat de corporaţii-mamut,  iar Weylan-Yutani a reprezentat o parte integrantă a acesteia. Deşi vor exista menţiuni şi referinţe, desfăşurarea avenimentelor are loc în altă parte controlată de o altă corporaţie născocită de Noah Hawley,” a declarat preşedintele FX.

Aceste declaraţii reflectă comentariile recente ale producătorului, care mărturisea că intenţionează folosirea propriilor versiuni ale corporaţiei binecunoscute.

Sursa: ComingSoon

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns