Prima pagină » Noul sezon The Bear debutează în această vară

Noul sezon The Bear debutează în această vară

Jeremy Allen White/FX

Noul sezon The Bear debutează în această vară

Serialul de succes The Bear/ Ursul se va întoarce în această vară cu 10 episoade. O dată exactă de lansare va fi dezvăluită în curând.

The Bear/ Ursul spune povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto ( Jeremy Allen White), un tânăr maestru bucătar specializat în gastronomia fină, care revine acasă, la Chicago, pentru a conduce fast-food-ul familiei. În efortul de a conduce restaurantul familiei si pe sine, lucrează în bucătărie alături de o echipă necizelată, care se dovedeşte în cele din urmă a fi familia lui de suflet.

Creatorul şi producătorul executiv Christopher Storer nu a dezvăluit detalii despre ce ar putea să urmeze în cel de-al doilea sezon al serialului.

„Pare că evit întrebarea, dar motivul pentru care am dorit să creez serialul este că am devenit fascinat de perspectivele respectării termenelor-limită şi a frământărilor care vin odată cu acestea. Ce cadru mai potrivit pentru asta decât bucătăria unui restaurant? În cel de-al doilea sezon, protagoniştii vor dori să creeze un restaurant. Intenţiile acestora sunt nobile, însă vor trebui să depăşească piedicile care însoţesc ridicarea unei afaceri de la zero. În unele instanţe, îi vom observa afirmându-se, în alte cazuri o să regreseze, dar să sperăm că îşi vor uni forţele şi vor izbuti să clădească această afacere.”

Protagonistul Jeremy Allen White a câştigat recent Globul de Aur pentru categoria Cel Mai Bun Actor într-un serial de comedie pentru interpretarea personajului principal.

Sursa sinopsisului: Disney+

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns