Prima pagină » Noutăți non-stop în 2024 pe Disney+

Noutăți non-stop în 2024 pe Disney+

„Shōgun” de la FX, serialele originale „Renegade Nell”, „Star Wars: The Acolyte”, „Agatha: Darkhold Diaries” de la Marvel Studios  și multe altele…

Disney+ a confirmat lista titlurilor care vor ajunge pe platforma anul viitor. Printre acestea se numără adaptarea originală a bestsellerului lui James Clavell, „Shōgun” de la FX, povestea imersivă a unuia dintre cei mai mari designeri „Cristóbal Balenciaga”, Renegade Nell, realizată de producătoarea premiată Sally Wainwright. Vor exista, de asemenea, noutăți și pentru fanii universurilor cult. Mult așteptatele seriale Marvel Studios „Echo” și „Agatha: Darkhold Diaries” vor ajunge pe platformă, precum și „Star Wars: The Acolyte” de la Lucasfilm, care va explora mistere întunecate din ultimele zile ale erei Marii Republici. De asemenea, vor exista noi sezoane din „Futurama”, „The Bear” și „Welcome to Wrexham”, precum și multe alte producții.


Producții originale locale

Fanii producțiilor istorice vor fi cu siguranță interesați de serialul „Renegade Nell”, realizat de regizorul nominalizat la BAFTA Ben Taylor („Sex Education”) și de scriitoarea și premiata producătoarea executivă Sally Wainwright („Gentleman Jack”, „Happy Valley”). Serialul spune povestea lui Nell Jackson – o femeie acuzată de crimă și aflată pe fugă împreună cu surorile sale, care va fi nevoită să fure pentru a supraviețui. Louisa Harland („Derry Girls”) interpretează rolul principal. Premiera va avea loc în primăvara anului 2024.

Producții britanice

Au fost confirmate și alte producții britanice care vor ajunge în oferta Disney+ în 2024. Printre acestea se vor număra cel de-al doilea sezon al serialului de comedie premiat „Extraordinary” (începând cu 2024); Camden (2024), un serial documentar cu unele dintre cele mai mari vedete muzicale din lume, inclusiv producătorul executiv al serialului, Dua Lipa; serialul de patru episoade „Shardlake” (2024), bazat pe popularele romane polițiste ale lui C.J. Sansom, care are loc în epoca Tudor, cu Arthur Hughes, Anthony Boyle și Sean Bean; și „In Vogue” (2024), un serial de modă revoluționar care oferă o perspectivă asupra gândurilor celor mai importanți editori ai revistei Vogue, precum și a celor mai influente figuri din lumea modei, filmului și politicii.

Producții din Spania

Fanii modei și ai poveștilor despre mari personalități vor fi încântați să afle despre serialul spaniol Cristóbal Balenciaga (premiera 19 ianuarie), despre unul dintre cei mai faimoși creatori de modă. Va fi povestea unui om care îndrăznește să își sfideze statutul social ca fiu al unei croitorese și al unui pescar. Folosindu-se de talentul său natural, etica puternică a muncii și de priceperea în afaceri, Cristóbal Balenciaga devine unul dintre cei mai importanți creatori de modă din toate timpurile.

Producții din Italia

În plus, serialul original italian „Raffa” (cu premiera la 27 decembrie), regizat de Daniele Luchetti și scris de Cristiana Farina și Barbara Boncompagni, va apărea, de asemenea, pe Disney+ în cursul acestui an. Producția va urmări viața extraordinară a uneia dintre cele mai mari icoane ale culturii pop din vremea sa, cea a Rafaellei Carrà.

Producții din Australia

De asemenea, pe platformă va ajunge și producția australiană „The Artful Dodger” („The Artful Dodger”, cu premiera pe 17 ianuarie), a cărei acțiune se petrece în Australia anului 1850. Dodgerul titular este Jack Dawkins, care, în ciuda faptului că este chirurg, are o înclinație pentru activități mai puțin legale. Serialul îi are în distribuție, printre alții, pe Thomas Brodie-Sangster, David Thewlis și Maia Mitchell.


Divertisment general

Anul 2024 va aduce multe producții de anvergură. Una dintre ele va fi cu siguranță „Shōgun” (premiera 27 februarie), a cărei acțiune este plasată în Japonia anilor 1600, în zorii războiului civil care a marcat secolul. O altă propunere interesantă este serialul lui Ryan Murphy, „FEUD: Capote Vs. The Swans” (2024), care se desfășoară în rândul elitei newyorkeze.

Vanderpump Villa

„Vanderpump Villa” (2024) este următoarea producție care va ajunge pe platformă la începutul anului 2024. Serialul urmărește viața de zi cu zi a personalului – atent selecționat de vedeta de reality show și restauratoare Lisa Vanderpump – din luxoasa sa vilă franceză, unde trăiesc și lucrează împreună, încercând să satisfacă fiecare dorință extravagantă a oaspeților bogați.

Seriale polițiste

Dar asta nu e tot – telespectatorii Disney+ pot începe deja numărătoarea inversă până la premierele unor seriale polițiste complet noi, printre care „Black Cake” (2024), o dramă de familie cu o crimă misterioasă în fundal, inspirată de bestsellerul lui Charmaine Wilkerson; și „Death And Other Details” (2024), un serial polițist cu o singură cameră, care se concentrează pe Imogen Scott (Violett Beane), care este principalul suspect într-un caz de crimă. Pentru a-și dovedi nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu omul pe care îl urăște – Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai bun detectiv din lume.

Seriale bazate pe cărți

De asemenea, în 2024 are premiera o producție pentru fanii adaptărilor de cărți. Aceasta va include serialul „We We Were the Lucky Ones”, bazat pe bestsellerul cu același  nume al Georgiei Hunter. Serialul este inspirat de povestea incredibilă, dar adevărată, a unei familii evreiești separate la începutul celui de-al Doilea Război Mondial și hotărâte să supraviețuiască și să se reunească.

Următoarea producție va fi Interior Chinatown (2024), bazată pe cartea cu același nume a lui Charles Wu, câștigător al National Book Award. Serialul va spune povestea lui Willis Wu, un american de origine taiwaneză. Wu încearcă să își găsească locul în marea lume a Hollywood-ului și, în acest proces, află istoria celor apropiați și secretele uitate ale familiei sale.

Sezoane noi

Alte sezoane ale unor seriale foarte îndrăgite vor reveni, de asemenea, pe Disney+. Printre acestea se vor număra cel de-al treilea sezon al serialului nominalizat la Emmy „Ursul” / „The Bear” (2024) și povestea de fotbal „Bun-venit la Wrexham” / „Welcome to Wrexham” (cu premiera în primăvara anului 2024).


Marvel Studios

Mult așteptata producție „Echo” a studiourilor Marvel vine la Disney+ pe 10 ianuarie 2024. Serialul spune povestea Maja Lopez, care trebuie să se confrunte cu propriul trecut, amintindu-și originile și descoperind importanța familiei și a comunității. Doar înțelegându-și pe deplin situația, ea va putea în sfârșit să meargă mai departe.

De asemenea, fanii Marvel așteaptă cu nerăbdare și mult așteptatul serial „Agatha: Darkhold Diaries”, care va sosi în 2024, cu Kathryn Hahn care își reia rolul preferat de fani al cititoarei de Darkhold din Westview, Agatha.

Producții animate

De asemenea, va exista o producție animată de la Marvel Studios pe platforma Disney+ în 2024. Este vorba despre continuarea serialului cult al mutanților, „X-Men ’97”.


Star Wars

„Star Wars: The Acolyte” va avea premiera pe Disney+ în 2024. Serialul este un mystery-thriller care îi va purta pe telespectatori într-o galaxie cu secrete obscure și puteri emergente ale părții întunecate în ultimele zile ale erei Înaltei Republici. O fostă Padawan se reîntâlnește cu maestrul ei Jedi pentru a investiga o serie de crime, dar forțele cu care se confruntă sunt mai sinistre decât au anticipat vreodată.


National Geographic

De asemenea, vor exista seriale despre viața sălbatică create în colaborare între Disney+ și National Geographic.

„A Real Bug’s Life” (cu premiera la 24 ianuarie 2024) este un serial inspirat din lumea filmelor Disney și Pixar. Acesta va prezenta nouă povești uimitoare despre viața insectelor în diferite părți ale lumii. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă îndeaproape puterea extraordinară a naturii la scară miniaturală și uimitoarele creaturi minuscule care se bazează pe alianțe pentru a supraviețui în fiecare zi.

Cele mai sălbatice locuri din lume au găzduit întotdeauna lideri puternici. Producția „Queens” va explora un nou tip de eroism – feroce, inteligent, tenace și… feminin. „Queens” (începând cu 2024), cu o narațiune semnată de Angela Bassett („Black Panther: Wakanda pentru totdeauna”, „Goodnight, Oppy”), urmărește matriarhiile și femeile lider din întreaga lume, spunând povestea sacrificiului lor, a perseverenței, dar și a prieteniei și a iubirii.


Noi sezoane din seriale îndrăgite

Abonații Disney+ se vor putea bucura de cele mai recente sezoane ale serialului lor preferat pe tot parcursul anului 2024. Printre acestea se numără: sezonul 11 din „Modern Family”, iar „Futurama” va reveni cu cel de-al 12-lea sezon la sfârșitul anului 2024, aducând noi aventuri ale lui Fry, Bender și Leila.


Noutăți ale lunii decembrie

Toate aceste titluri se alătură noutăților lunii decembrie, ce includ recentul film „Indiana Jones și Cadranul Destinului” (Indiana Jones and the Dial of Destiny) de la Lucasfilm (15 decembrie), „Percy Jackson și Olimpienii” (Percy Jackson and the Olympians) (20 decembrie), bazată pe seria de cărți bestseller semnata de Rick Riordan, și, o gamă largă de producții de sezon pentru toată familia, inclusiv „Cine este familia lui Moș Crăciun?” (The Santa Clauses), „Magie de Crăciun” (Dashing Through The Snow), „Cei nouă obraznici” (The Naughty Nine) și „Jurnalul unui puști: Arest la domiciliu de Crăciun” (Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever), pe lângă producți clasice precum „Singur Acasă” (Home Alone) și „Greu de ucis” (Die Hard), disponibile acum.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns