Prima pagină » Noutățile lunii iulie la Disney+

Noutățile lunii iulie la Disney+

În iulie vom face cunoștință cu Milo Ventimiglia în rolul unui escroc care seduce fără să vrea un agent CIA în Cu cine te însoțești (The Company You Keep), Mariel Molino este dădaca observatoare cu motive ascunse în serialul De veghe (The Watchful Eye), iar după o pauză de zece ani, Bender și seria Futurama revin în forță.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.


Futurama

SEZONUL 11 | SERIAL ORIGINAL | Exlusiv pe Disney+

24 iulie

După o scurtă pauză de 10 ani, „Futurama” a ieșit triumfător din tubul criogenic, cu toată distribuția originală și cu spiritul satiric intact. Cele 10 episoade din noul sezon au câte ceva pentru toată lumea. Telespectatorii noi vor putea începe să vizioneze serialul din acest punct, în timp ce fanii seriei vor recunoaște deznodământul unor mistere care durează de zeci de ani – inclusiv evoluția poveștii de dragoste dintre Fry și Leela, conținutul misterios al cutiei de gunoi a lui Nibbler, istoria secretă a robotului malefic Moș Crăciun și locul unde se află mormolocii lui Kif și Amy. Între timp, există o nouă pandemie în oraș, în timp ce echipajul explorează viitorul vaccinurilor, al bitcoin-ului, al cancel culture și al streamingului.

Cu cine te însoțești [The Company You Keep]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

12 iulie

O noapte de pasiune duce la o poveste de iubire între escrocul Charlie (Ventimiglia) și Emma, o agentă CIA sub acoperire, neștiind de fapt că sunt în conflict de interese din punct de vedere profesional. În timp ce Charlie consolidează „afacerea familiei”, ca să poată scăpa definitiv, Emma se apropie de infractorul răzbunător ce deține creanțele familiei lui Charlie – ceea ce-i forțează să recunoască minciunile pe care le-au spus, ca să se poată salva atât pe ei, cât și pe familiile lor, de consecințe dezastruoase. 

Kazazi Moto: Generația de foc [Kazazi Moto: Generation Fire]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

5 iulie

Această animație plină de acțiune SF ne prezintă zece viziuni ale viitorului din Africii inspirate de diversitatea istoriei si culturii locurilor. Avându-l ca producător executiv pe câștigătorul Oscarului® pentru regie Peter Ramsey, aceste zece episoade scurte, realizate de o nouă generație de animatori îți arată perspective africane unice, pline de tehnologie, extratereștrii, spirite și monștri. Este Africa așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

De veghe [The Watchful Eye]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

5 iulie

„De veghe” urmărește evoluția Elenei Santos, o tânără cu un trecut complicat, care lucrează ca bonă internă la o familie bogată din Manhattan. Ea află rapid că toți cei din clădirea misterioasă au secrete mortale și motive ascunse. Ceea ce nu știu ei însă este că Elena are și ea câteva secrete șocante.

Secretele bisericii Hillsong [The Secrets of Hillsong]

SERIE DOCUMENTARĂ ORIGINALĂ | Toate episoadele sunt disponibile

12 iulie

„Secretele Bisericii Hillsong” de la FX este un documentar din patru părți bazat pe reportajul exploziv despre scandalurile mega-bisericii realizat de Alex French și de Dan Adler, jurnaliști Vanity Fair. Serialul conține primele interviuri cu foștii predicatori Carl și Laura Lentz după eliminarea lor publică din biserica formată, printre alții, din muzicieni, actori, atleți și alte celebrități. Acest documentar conține și conversații pătrunzătoare cu mulți dintre credincioși, care încearcă să înțeleagă răfuiala publică actuală pe măsură ce biserica se confruntă cu noi revelații. Cu rapoarte și analize proaspete de la jurnaliști, istorici și politicieni, serialul trece de titlurile senzaționale, dincolo de frânghia de catifea, pentru a examina lungul istoric al bisericii Hillsong de a acoperi abaterile și de a se proteja.

Bleach: A Thousand-Year Blood War

PARTEA A 2-A | SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

8 iulie

„BLEACH: Thousand-Year Blood War” îl urmărește pe Ichigo Kurosaki, care a dobândit puterile unui Secerător de suflete în urma unei întâlniri întâmplătoare. În calitate de Secerător de suflete înlocuitor, Ichigo a fost prins în tumultul Societății Sufletelor, un loc unde se adună sufletele decedate. Dar, cu ajutorul prietenilor săi, Ichigo a depășit fiecare provocare pentru a deveni și mai puternic. Când noi Secerători de suflete și un nou inamic apar în orașul său natal Karakura, Ichigo sare din nou pe câmpul de luptă cu Zanpakuto pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Între timp, Societatea Sufletulelor observă o creștere bruscă a numărului de Hollows care sunt distruși în Lumea celor vii. Istoria și adevărul ținut ascuns de Secerătorii de Suflete timp de o mie de ani lungi este în sfârșit scos la lumină. Toate lucrurile au un sfârșit, așa că începe bătălia finală a lui Ichigo Kurosaki!


Știați că…?

100 zile până la D100: Din 7 iulie mai sunt 100 de zile până la aniversarea a 100 de ani de Disney, iar pe Disney+ vor fi difuzate scurtmetrajele Bath DayConstructorul Mickey (Building a Building), Aquamania, Dansul Scheletelor (Skeleton Dance) și Figaro and Frankie. Pe 28 iulie, Disney+ va prezenta un nou scurtmetraj Vaporașul Silly / Steamboat Silly, care se va alătura originalului Vaporașul Willie / Steamboat Willie, în care a debutat Mickey pe marele ecran.


Alte premiere pe Disney+

Zona de apărare [Une Zone À Défendre]

7 iulie | Film

Greg, un ofițer de poliție sub acoperire, o întâlnește pe activista de mediu Myriam într-o zonă destinată apărării, cunoscută sub numele de ZAD.

Lecția despre crime [The Lesson is Muder]

19 iulie | Toate episoadele disponibile

Un fost profiler FBI și studenții săi redeschid cazurile unor condamnați pentru crime în serie.


Detectiv clandestin [형사 록]

5 iulie  | sezonul 2 | 2 episoade noi pe săptămână

Taekrok primește un telefon de amenințare și este acuzat pe nedrept de crimă. El își amintește cu disperare de trecut.

Cum l-am cunoscut pe tatăl tău [How I Met Your Father]

26 iulie | Noi episoade din sezonul 2

Într-un viitor apropiat, Sophie îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns