Prima pagină » NOUTĂȚILE LUNII AUGUST

NOUTĂȚILE LUNII AUGUST

Zilele fierbinți continuă, fie că este vorba de vreme, fie că este vorba de plitele fierbinți de la restaurantul The Original Beef of Chicagoland, unde echipa muncește din greu încercând să redeschidă afacerea în mult așteptatul sezon 2 al serialului Ursul de la FX (The Bear) din 2 august. Nu vei rămâne rece nici la cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial Crime în imobil (Only Murder in the Building), cu o distribuție plină de staruri. Fanii aventurilor spațiale vor fi, de asemenea, încântați la Disney+ în august, deoarece se pot bucura de Star Wars: Ahsoka și Guardians of the Galaxy Vol. 3 de la Marvel Studios.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui newsletter.

FX URSUL [FX THE BEAR]

SEZONUL 2 | Toate episoadele disponibile
2 august

Serialul original Ursul de la FX, aclamat de critici, este o poveste despre mâncare, familie, angajamente nebunești la serviciu, frumusețea și neajunsurile abrupte și alunecoase ale exigenței și presiunea promptitudinii. În timp ce tânărul bucătar Carmy și echipa sa se străduiesc să își transforme localul de sandvișuri ponosit într-un restaurant de fine dining, ei înșiși trec prin schimbări în viață și se confruntă cu trecutul lor pentru a se împăca cu cine vor deveni în viitor.

CRIME ÎN IMOBIL [ONLY MURDERS IN THE BUILDING]

SEZONUL 3 | Episod nou în fiecare marți

8 august

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!

STAR WARS: AHSOKA

Serial original Disney+ | 2 episoade în premieră, apoi un nou episod în fiecare miercuri

23 august

Plasat după căderea Imperiului, Star Wars: Ahsoka o urmărește pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

GARDIENII GALAXIEI VOL. 3
[GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3]


Film Marvel | Doar pe Disney+

2 august
În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptați arată complet diferit de cum o știm. Peter Quill (Chris Pratt), încă tulburat de o pierdere teribilă, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a salva universul și viața lui Rocket. Între timp, o forță imprevizibilă amenință sa-I doboare pe Gardieni.

Știai că…?

Săptămâna mondială a prințeselor (21-27 august) este o sărbătoare a tuturor prințeselor mari și mici, iar anul acesta, ca parte a celei de-a 100-a aniversări Disney, Disney+ va lansa pe 25 august o versiune nou restaurată a filmului Cenuşăreasa din 1950.
Ziua Mondială a Elefantului: Din 2012, data de 12 august a fost sărbătorită drept Ziua Mondială a Elefantului, un moment ales pentru a onora aceste animale mari și inteligente și pentru a reflecta asupra situației lor. Pentru a celebra aceste animale maiestuoase, urmăriți Secretele elefanților de la National Geographic, o serie care va schimba pentru totdeauna tot ceea ce credeați că știți despre elefanți.
Spuneți la revedere liceului East High: Serialul Liceul Muzical: Spectacolul (High School Musical: The Musical: The Series) se va încheia cu cel de-al patrulea și ultimul sezon care are premiera pe 9 august, dar muzica nu trebuie să se oprească aici. Fiecare film și spin-off High School Musical este disponibil pentru streaming pe Disney+, inclusiv versiunile sing-along ale

ALTE NOUTĂȚI LA DISNEY+ ÎN LUNA AUGUST

STAR WARS: AVENTURILE TINERILOR JEDI [STAR WARS: YOUNG JEDI ADVENTURES] 

2 august | 18 noi episoade

Tinerii Jedi pornesc în aventuri de-a lungul galaxiei!

EXPLORER: PIERDUT ÎN ARCTICA[EXPLORER: LOST IN ARCTIC] 

25 august | Documentar

O încercare de a rezolva misterul a 129 de bărbați dispăruți în Arctica.

MINTE ZBUCIUMATĂ [JAGGED MIND]

11 august | Film original

Billie trebuie să iasă din bucla întâlnirilor creată de fosta ei iubită manipulatoare.

PRIETENI DE VACANȚĂ 2 [VACATION FRIENDS 2]

25 august | Film original

Prietenii dintr-o vacanță petrec o altă vacanță împreună în Caraibe și lucrurile scapă din nou de sub control.

PUTERI NEOBIȘNUITE [무빙]

9 august | Serial

Copiii cu superputeri și părinții lor cu trecut dureros se confruntă împreună cu pericole enorme.
SERIALUL LICEUL MUZICAL: SPECTACOLUL  [HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE SERIES] 

9 august | SEZONUL 4 | Toate episoadele

Aventurile celor de la East High ajung la final în acest sezon.

Crime misterioase…
Dacă Mabel, Oliver și Charles au trezit la viață detectivul din tine, nu te teme! Disney+ are o întreagă selecție de producții despre crime misterioase pentru ca tu să pornești în următoarea investigație

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns