Prima pagină » Noutățile lunii decembrie la Disney+

Noutățile lunii decembrie la Disney+

Noutățile lunii decembrie la Disney+

Așezați-vă confortabil la cădură și îmbrățișați spiritul sărbătorilor căci luna decembrie se apropie cu o desagă plină de filme și seriale care vă vor înveseli serile lungi de iarnă! La Disney+, luna decembrie înseamnă mai mult decât filme clasice de Crăciun (deși sunt multe și din acelea!) – „Uite-i cum fug” ajunge pe platformă în această lună, plus episoade noi din Willow, Cine este familia lui Moș Crăciun?, American Horror Story și multe altele.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui comunicat.


Uite-i cum fug [See How They Run]

Disponibil din 14 decembrie

(Stânga-Dreapta): Ruth WIlson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson, Sian Clifford, Pearl Chanda, Jacob Fortune Lloyd, David Oyelowo and Ania Marson în film SEE HOW THEY RUN/ Uite-i cum fug. Imagine de Parisa Taghizadeh. @ Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios. Toate drepturile rezervate

Bun-venit la cea mai mare crimă care a fost pusă în scenă vreodată! În West End din Londra anilor ‘50, planurile pentru o versiune cinematografică a unei piese de succes s-au oprit brusc, după ce un membru esențial al echipei este ucis. Când inspectorul sătul de viață, Stoppard, și prietenul său nerăbdător, Constable Stalker, se ocupă de caz, cei doi se trezesc implicați într-o încurcătură demnă de romanele polițiste în lumea teatrului subteran sordid și plin de farmec. Cu cât investighează mai mult crima misterioasă, cu atât își dau seama că fac asta pe propria lor răspundere.


Avere națională: Puterea istoriei [National Treasure: Edge of History]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Premieră cu 2 episoade | Din 14 decembrie

Viața lui Jess Valenzuela este dată peste cap atunci când un străin enigmatic îi oferă un indiciu despre o comoară veche de secole care ar putea avea legătură cu tatăl ei decedat în urmă cu mult timp. Jess are un talent deosebit pentru rezolvarea puzzle-urilor, iar abilitățile ei sunt puse la încercare pe măsură ce ea și prietenii ei urmăresc o serie de indicii ascunse în artefacte și repere americane. Dar va reuși Jess să îl întreacă pe un dealer de antichități de pe piața neagră într-o încercarea de a găsi cea mai mare comoară pierdută din istorie și pentru a descoperi adevărul despre trecutul familiei sale?

Teaser

SINGURA NOASTRĂ ȘANSĂ [LA ÚLTIMA]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ I Toate episoadele sunt disponibileI I Din 2 decembrie

„Singura noastră șansă” este povestea suișurilor și coborâșurilor din relația dintre Candela și Diego, pe măsură ce îi urmărim într-o călătorie prin dragoste, prietenie și lupta pentru a-și urma drumul în lume. Serialul îi are în rolul lui Diego pe Miguel Bernardeau, unul dintre cei mai promițători tineri actori spanioli („Josefina”, „Élite”, „Todo lo otro”), și pe Aitana, senzația muzicală a momentului și cea mai importantă artistă pop din Spania („Mariposas”, „Formentera”, „Mon Amour – Remix”, „En el coche”), care o interpretează pe Candela. Acesta este, de asemenea, debutul Aitanei ca actriță.

FAMILY GUY

Sezonul 21 I 6 episoade noi I Din 7 decembrie

„Family Guy” continuă să-și delecteze fanii înfocați cu glume tăioase, parodii pertinente, animație spectaculoasă și muzică originală interpretată de orchestră. Încă de la debut, serialul a căpătat statutul de animație cult printre fani, iar vedeta sa în devenire, un bebeluș vorbitor, a devenit unul dintre cele mai apreciate personaje TV din toate timpurile.

NEBUNUL NOSTRU [ THIS FOOL]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ I Toate episoadele sunt disponibile I Din 21 decembrie

Julio Lopez este un bărbat de 30 de ani care încă locuiește cu părinții, care are o iubită cu care se vede intermitent încă din liceu și care caută orice scuză pentru a nu-și înfrunta problemele personale. Julio lucrează la Hugs Not Thugs, o organizație non-profit care se ocupă cu reabilitarea gangsterilor, unde se ceartă mai mereu cu Luis, vărul său mai mare, un fost gangster ieșit de curând din închisoare și care locuiește cu Julio și cu familia acestuia.

Jurnalul unui puşti: Rodrick e cel mai tare [ Diary of a wimpy kid: Rodrick rules]

Film original Disney+ I Din 2 decembrie

Poznele buclucașe ale lui Greg Heffley, un elev de gimnaziu plin de angoase și predispus la dezastre, continuă în „Jurnalul unui puști: Rodrick e cel mai tare”, de data aceasta în prim-plan fiind complicata lui relație cu fratele său mai mare, Rodrick. Licean cu părul rebel, Rodrick este leneș și indisciplinat și petrece mult prea mult timp repetând cu trupa sa rock. Deși îi place să-l chinuie pe Greg, în cele din urmă are o afecțiune profundă pentru fratele său mai mic.

O noapte la muzeu: Kahmunrah se reîntoarce [Night at museum: Kahmunrah rises again]

Film original Disney+

Din 9 decembrie

În filmul animat inspirat de binecunoscuta serie cinematografică, Nick Daley calcă pe urmele tatălui său și lucrează a paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală. El cunoasște îndeaproape antica tăbliță aflată la muzeu, cea care readuce totul la viață la apusul soarelui. Dar când apare Kahmunrah, regele maniac, și vrea să deschidă subteranele egiptene și să elibereze Armata Infernului, Nick trebuie să-l oprească pe conducătorul cel nebun și să salveze muzeul odată pentru totdeauna.

Streaming de vacanță

Aveți nevoie de sprijin pentru a face mai plăcută perioada dintre Crăciun si Anul Nou?  Disney+ are o mulțime de seriale perfecte pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit: Anatomia lui GreyThis Is UsNeveste disperateFetele de aurO familie modernăCum am cunoscut-o pe mama voastrăStagiariiBetty cea urâtă și multe, multe altele!

Ce urmează în 2023

Noul an aduce și mai mult conținut pentru abonații Disney+ – saga de crime adevărate Bun venit la Chippendales, noul serial Fleishman are necazuri cu Jesse Eisenberg și Claire Danes, un nou serial original de comedie, Extraordinar, de la realizatorii lui Killing Eve, plus noi sezoane din The MandalorianLoki și multe altele!

NOUTĂȚI ȘI RECOMANDĂRI PENTRU CRĂCIUN

Marvel Studios prezintă: Gardienii Galaxiei: Special de sărbători [ Studio Marvel presents Guardians of the galaxy : Holiday Special]

Producţie originală Disney+

25 noiembrie

Cine este familia lui Moş Crăciun? [The Santa Clauses]

Serial original Disney+

Disponibil acum

Familia de weekend: Ediţie specială de Crăciun

[Week-end Family: Christmas Special]

Serial original Disney+

Disponibil din 9 decembrie

Singur acasă dulce casă [Home sweet home alone]

Film original Disney+

Toate filmele din seria Singur Acasă ( Home Alone sunt disponibile din 2 decembrie)

Sculptură în zăpadă [Best in snow]

Producţie specială Disney+

Disponibil acum

Spărgătorul de nuci hip-hop [The hip-hop nutcracker]

Producţie specială Disney+

Disponibil din 25 noiembrie

Mickey salvează Crăciunul [Mickey saves Christmas]

Producţie specială Disney+

Disponibil acum

Liceul muzical: Spectacolul de sărbători [High School Musical: The musical: The Holiday Special]

Producţie specială Disney+

Disponibil acum

Pentatonix: În jurul lumii de sărbători[Pentatonix: Around the world for the holidays]

Producţie specială Disney+

Disponibil din 2 decembrie

Ice Age: A Mammoth Christmas

Disponibil acum

Greu de ucis [Die Hard]

Seria de filme

Disponibile acum

Lego Războiul Stelelor de sărbători [Lego Star Wars The Holiday Special]

Producţie specială Disney+

Disponibil acum

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și
se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul acestui comunicat.
Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare
potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat
acestora și pot crea profiluri protejate prin parole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns