Prima pagină » Noutățile lunii februarie la Disney+

Noutățile lunii februarie la Disney+

Luna februarie aduce mult-așteptata serie de la FX, Shōgun, pe Disney+, o adaptare originală a romanului lui James Clavell. Iar colecția de Valentine’s Day include comedii romantice clasice și cele mai diverse povești de dragoste pentru toți.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Shōgun de la FX

SERIAL ORIGINAL | 27 februarie | 2 episoade în premieră, urmate de câte un episod săptămânal

O adaptare originală a romanului lui James Clavell, serialul Shōgun de la FX este plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care a marcat un secol. Lordul Yoshii Toranaga se luptă pentru viața sa, în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva sa, când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere.


Războiul Stelelor: Lotul rău [Star Wars: The Bad Batch]

SEZONUL 3 | SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 21 februarie | Un episod în fiecare săptămână

Trailer în engleză

Plasat după Răzbunarea lui Sith, „Lotul rău” urmărește Clone Force 99 – un grup de clone cu mutații genetice – în timp ce navighează în primele zile ale dominației Imperiului asupra galaxiei.


The Marvels

UN FILM MARVEL STUDIOS | 7 februarie | Exclusiv pe Disney+

Carol Danvers (Brie Larson),  alias Căpitanul Marvel, și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă. Dar consecințele neintenționate o fac pe Carol să supote povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o gaură de vierme care are legătură cu un revoluționar Kree, puterile lui Carol Danvers, alias Căpitanul Marvel, se întrepătrund cu cele ale super-fanei din Jersey City, Kamala Khan, alias Ms. Marvel, și cu cele ale nepoatei înstrăinate a lui Carol, acum de la S.A.B.E.R., astronauta Monica Rambeau.


Suncoast

UN FILM SEARCHLIGHT | 9 februarie | Exclusiv pe Disney+

Inspirat după povestea semi-autobiografică a unei adolescente care, în timp ce are grijă de fratele ei împreună cu mama sa temerară, leagă o prietenie neașteptată cu un activist excentric care protestează împotriva unuia dintre cele mai importante cazuri medicale din toate timpurile.


Știați că…?

  • Au fost acordate 37 de premii Emmy pentru filme și seriale de la studiourile și platformele din cadrul Disney Entertainment pe care le puteți urmări acum pe Disney+: Ursul de la FX (The Bear)Bun-venit la Wrexham (Welcome to Wrexham)The MandalorianMs. MarvelFrumoasa și Bestia: A 30-a aniversare (Beauty and The Beast: A 30th Celebration)Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger (Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium).
  • Încheiați prima lună a anului, explorând colecția de relaxare și atmosferă de pe Disney+ ZENIMATION. Colecții de muzică și imagini sunt gata să vă readucă bucuria sau să vă însoțească în primele seri din februarie: Disney Parks Sunrise Series – O priveliște asupra Parcurilor Disney de care puțini s-au bucurat, Star Wars: Sabine’s Loth-Cat și multe altele. Sau, dacă vă este dor de atmosfera concertelor, puteți alege dintre cele mai bune din anul 2023.

Alte noutăți în februarie

Trailer în engleză

Rime conspirative [Cypher]

16 februarie | Documentar muzical

Curând, începem să ne întrebăm cine pe cine filmează și dacă a fi văzut (sau urmărit) este o parte dezirabilă și inevitabilă a succesului.

Family Guy

21 februarie | Sezonul 22 – 4 episoade noi

Aventurile familiei Griffin, o familie excentrică ce locuiește în New England, condusă de tatăl Peter și de mama Lois.

Trailer în engleză

Prafuri [Snowfall]

28 februarie | Toate episoadele disponibile

În cea de-a șasea și ultima serie, familia Saint este amenințată de un război civil.

Bob’s Burgers

21 februarie | Sezonul 14 – 5 episoade noi

Proprietarul unui restaurant de burgeri încearcă să își mențină afacerea pe linia de plutire cu ajutorul soției și al celor trei copii.


În curând pe Disney+

Gustul dulce de acasă [Black Cake]

SERIAL ORIGINAL | 31 ianuarie | Toate episoadele disponibile

Trailer în engleză

Doi frați înstrăinați trebuie să treacă peste neînțelegeri și să gestioneze moartea mamei lor și trecutul ei secret – o călătorie plină de descoperiri ce-i va purta din Caraibe la Londra și în California și care se va sfârși cu faimosul ei tort negru.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns