Prima pagină » Noutățile lunii februarie la Disney+

Noutățile lunii februarie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

În ultima lună de iarnă din acest sezon, Disney+ se pregătește să vă încălzească inima cu o mulțime de filme și seriale romantice, iar comedia romantică pentru adolescenți, Cu drag, Simon sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, există pe platformă o mulțime de titluri anti-Valentine, nu în ultimul rând noul serial aclamat Fleishman are necazuri, cu Jesse Eisenberg și Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorț complicat.

În plus, avem parte de mai multe episoade noi din Comoara Națională: Puterea Istoriei (National Treasure: Edge of History), Războiul stelelor: Lotul rău (Star Wars: The Bad Batch) și Misterele din Montana (Big Sky)!

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui comunicat.


Fleishman are necazuri [FLEISHMAN IS IN TROUBLE]

SERIAL ORIGINAL | 22 februarie | Toate episoadele disponibile

Fleishman are necazuri – „Free Pass” – Sezonul 1, Episodul 3 (Stânga-dreapta): Claire Danes drept Rachel Fleishman, Jesse Eisenberg drept Toby Fleishman. Credite imagine: Linda Kallerus/FX

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorțat și care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinerețe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, și cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby și Seth, cu o potențială promovare la spital pe care o aștepta de mult timp și cu toate femeile compatibile din Manhattan, își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.


Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna [Black Panther: Wakanda Forever]

FILM | 1 februarie

Letitia Wright drept Shuri în Marvel Studios Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeaunna. Prin bunăvoinţa Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale ostile în urma morții regelui T’Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.


Noile aventuri ale familiei Proud [The Proud Family: Louder and Prouder]

SERIAL ORIGINAL | SEZONUL 2 | 1 FEBRUARIE | Toate episoadele disponibile

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmărește aventurile și neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, și ale familiei ei, în timp ce trăiește o viața modernă cu amuzament și empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise mărețe pentru tatăl Oscar și noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o învețe.


Darby și cei morți [Darby and the Dead]

FILM | 27 ianuarie

Darby și morții este o comedie supranaturală pentru adolescenți despre o elevă de liceu care are abilitățI de mesager spiritual. După ce a suferit o experiență de moarte apropiată în tinerețe, Darby Harper poate vedea oamenii morți.


Știai că?

  • Producțiile Disney+ la Premiile Golden Globe 2023: Școala Abbott (Abbott Elementary) premiat pentru cel mai bun serial de comedie, alături de Quinta Brunson, cea mai buna actrita intr-un serial TV, actorii Amanda Seyfried (Cazul Theranos/ The Dropout) și Jeremy Allen White (Ursul/The Bear) au fost, de asemenea, premiați pentru performanțele lor. Toate cele trei seriale pot fi urmărite acum pe Disney+. Sezonul 2 din serialele Școala Abbott și Ursul vor fi difuzate în 2023.
  • Avatar: incursiune în culise, ediție specială din 2020 (Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20) este acum disponibil pe Disney+ și dezvăluie trucurile și magia din spatele succesului de box office Avatar 2, aflat în prezent în cinematografe. Bineînțeles, puteți găsi Avatar și pe Disney+.
  • Sunt disponibile și alte producții nominalizate la competiții prestigioase: Uite-i cum fug, Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna şi Doctor Strange în Multiversul Nebuniei nominalizate la premiile BAFTA
  • Găsiți numeroase documentare National Geographic pe Disney+… dedicate inclusiv marilor feline: Felinele Indiei, Jocuri Feline și Feline africane

ÎN LUNA FEBRUARIE PE DISNEY+, SIMȚI DRAGOSTEA SAU … NU!

În luna iubirii, Disney+ aduce o mulțime de producții celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători dar și celor care s-au săturat de acest subiect.  Filme despre prietenia dintre femei, relații complicate și persoane independente – toate sunt perfecte pentru publicul Anti-Valentine!

Fetele de aur [The Golden Girls]

Toate episoadele sunt disponibile

Felinele [The Cheetah Girls]

Disponibil acum

Două tipe păguboase [Romy and Michelle’s High School Reunion]

Disponibil acum

Minte-mă [Tell Me Lies]

Toate episoadele disponibile

John Tucker trebuie să moară [John Tucker Must Die]

Disponibil acum

Sălbăticie [Wild]

Disponibil acum


SE LANSEAZĂ DE ASEMENEA PE DISNEY+ ÎN LUNA FEBRUARIE

Golanul [Bruiser]

Disponibil din 24 februarie

Detectivii internetului [Web of Death]

Disponibil din 22 februarie

Ținutul ucigaș [Killing County]

Disponibil din 8 februarie

Chefi în sălbăticie [Chefs vs. Wild]

Disponibil din 1 februarie

Aventurile lui Dug: Carl are o întâlnire

Disponibil din 10 februarie

Crime în campusuri universitare

Disponibil din 15 februarie

O fi dragoste [Call It Love]

Disponibil din 8 februarie

Wu-Tang: O poveste americană

Disponibil din 15 februarie


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns