Prima pagină » Noutățile lunii ianuarie la Disney+

Noutățile lunii ianuarie la Disney+

Noul an aduce multe motive de entuziasm la Disney+, cu un nou serial original polițist (Bun venit la Chippendales), cât și comedii britanice (Extraordinar), filme cu  o distribuție de excepție precum Amsterdam și două noi seriale de animație pentru adulți Koala Man si Micul Diavol. Revin, de asemenea, noi sezoane din serialele Băieții răi din rezervațieRăzboiul Stelelor: Lotul rău și multe altele!

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul publicării acestui articol.


Bun venit la Chippendales [Welcome to Chippendales]

Serial Original Disney+ | Toate episoadele disponibile | 11 ianuarie

O poveste infracțională reală, „Bun venit la Chippendales” prezintă scandaloasa viață a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a devenit neașteptatul fondator al celui mai mare imperiu de dansatori din lume… și nu a lăsat nimic să-i stea în cale.

Trailer


Amsterdam

Film | 4 ianuarie

Apreciatul regizor David O. Russell oferă o poveste polițistă originală despre trei prieteni apropiați care se află în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii. Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek și Robert De Niro joacă într-o poveste care îmbină realitatea și ficțiunea.


Extraordinar [Extraordinary]

Serial Original Disney+ | Toate episoadele disponibile | 25 ianuarie

Extraordinary. Mairead Tyers drept Jen în Extraordinary. Credite: Natalie Seery/Disney+ © 2021.

Bun-venit într-o lume în care toți cei peste 18 ani capătă o superputere. Mai puțin Jen, care are 25 de ani și simte că lumea i-a luat-o înainte. Din fericire, colegii ei de apartament, Carrie, Kash și un vagabond misterios, n-o lasă să-și plângă de milă la nesfârșit. Rătăcită într-o lume mare și bulversantă și înarmată cu un strop de speranță și multă disperare, Jen încearcă să-și găsească posibila superputere, o odisee în care s-ar putea să descopere bucuria de a fi doar oarecum normală. 


Atlanta

Serial | Sezonul 4 | Toate episoadele disponibile | 28 decembrie

ATLANTA – The Most Atlanta – Sezonul 4, Episodul 1 (Stânga-Dreapta): Donald Glover drept Earn Marks, Zazie Beetz drept Van. Credite: Guy D’Alema/FX

Earn (Donald Glover), Alfred „Paper Boi” Miles (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) și Van (Zazie Beetz) se întorc în orașul lor natal. Dar întrebarea este: s-a schimbat Atlanta, ori s-au schimbat ei?


Apărătorii teritoriului [The Territory]

Film Documentar | 13 ianuarie

Filmat parțial de populația Uru-eu-wau-wau de-a lungul mai multor ani, „Apărătorii Teritoriului” oferă un portret autentic al vieții și luptei de zi cu zi a comunității indigene în Amazonul brazilian. Prin intermediul unor imagini uimitoare, filmul îi poartă pe spectatori în interiorul comunității Uru-eu-wau-wau-wau și al prețiosului ecosistem pe care ei luptă să-l protejeze.


Războiul stelelor: Lotul rău [Star Wars: The Bad Batch]

Sezonul 2 | Premieră 2 episoade, apoi săptămânal noi episoade | 4 ianuarie

(Stânga-Dreapta): Tech, Hunter, Omega şi Echo într-o scenă din Războiul Stelelor: Lotul Rău. Sezonul 2 debutează în mod exclusiv pe Disney+. © 2022 Lucasfilm Ltd. & ™. Toate drepturile rezervate.

Au trecut câteva luni de la evenimentele de pe Kamino, iar Lotul Rău îşi continuă călătoria prin Imperiu, după prăbuşirea Republicii. Se vor întâlni cu prieteni şi duşmani, atât noi cât şi cunoscuţi, acceptând diverse misiuni ca mercenari, ajungând în locuri noi neaşteptate şi periculoase.


Dacă pereții ar cânta [If These Walls Could Sing]

6 ianuarie | Documentar Original Disney+

Timp de peste 90 de ani, Studioul Abbey Road a fost în centrul industriei muzicale. În acest film personal despre amintiri și descoperiri, Mary McCartney ne călăuzește prin nouă decenii pentru a vedea și trăi magia creatoare datorită căreia studioul a devenit cel mai faimos și longeviv din lume. De la muzică clasică la pop, de la muzică de film la hip-hop, Dacă pereții ar cânta explorează amploarea, diversitatea și ingenuitatea Studioului Abbey Road.

Idina Menzel: Drumul către scenă [Idina Menzel: Which Way to the Stage?]

20 ianuarie | Documentar Original Disney+

Acest documentar intim și plin de inspirație oferă acces în culisele carierei actriței și cântăreței Idina Menzel, câștigătoare a unui premiu Tony, pe măsură ce îsi împlinește visul de a concerta la Madison Square Garden în orașul său natal, New York City.

Koala Man

Serial Original Disney+ | Toate episoadele disponibile | 9 ianuarie

„Koala Man” urmărește povestea lui Kevin, un tată între două vârste cu o identitate oarecum secretă, a cărui unică superputere este pasiunea arzătoare pentru respectarea regulilor și pentru eradicarea micilor delicte din orașul Dapto. Deși seamănă cu oricare altă suburbie australiană, forțe ale răului, atât cosmice cât și omenești, abia așteaptă să-i lovească pe daptonienii neștiutori. Decis să facă ordine în orașul său natal și, deseori, angrenându-și rudele deja frustrate în aventurile sale, Koala Man este pregătit. El va face orice este necesar pentru a învinge genii criminale, ororile supranaturale sau, mai rău, ticăloșii care nu-și scot tomberoanele în stradă în ziua prestabilită.

Micul diavol [Little Demon]

Serial Original Disney+ | Toate episoadele disponibile | 18 ianuarie

La 13 ani după ce Satana a lăsat-o însărcinată fără voia ei, o mamă și Anticristul, fiica sa, încearcă să ducă o viață obișnuită în Delaware. Cele două au mereu probleme cu forțe monstruoase, inclusiv cu Satana, care își dorește tutela sufletului fiicei sale.


Alte premiere Disney+ în ianuarie

Europa văzută de sus [Europe Frome Above]

Serial Documentar | Sezonul 3 | 11 ianuarie

Retragerea din Afghanistan [Retrograde]

Film Documentar | 13 ianuarie

În căutarea valurilor [Chasing Waves]

Documentar Original Disney+ | 11 ianuarie

Fabricanții de steaguri [The Flagmakers]

Documentar | 13 ianuarie


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns