Prima pagină » Noutățile lunii iulie la Disney+

Noutățile lunii iulie la Disney+

Vara este în plină desfășurare, iar odată cu mijlocul sezonului estival, Disney+ vine cu o mulțime de surprize pentru întreaga familie!

Luna iulie aduce premiere interesante, noi aventuri și povești magice care vor transforma zilele însorite și serile călduroase într-o adevărată sărbătoare a divertismentului.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Ursul [FX’s The Bear]

Sezonul 3

17 iulie | TOATE EPISOADELE DISPONIBILE

Trailer în engleză

Serialul „Ursul” de la FX, aclamat de critici, este despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În domeniul restaurantelor, fiecare zi poate aduce o bătălie pierdută, iar pe măsură ce Carmy își împinge limitele mai mult ca niciodată și cere excelență de la echipa sa, aceștia fac tot posibilul să se ridice la nivelul intensității sale. Căutarea excelenței culinare îi propulsează pe toți spre noi niveluri și pun la încercare legăturile care țin restaurantul unit.


Descendenții: Ascensiunea lui Red [Descendants: The Rise of Red]

12 iulie | FILM ORIGINAL DISNEY

Trailer în engleză

Noua directoare, fosta răufăcătoare Uma, invită la Şcoala din Auradon o altă fatărăufăcătoare, pe Red, fiica rebelă a îngrozitoarei Regine de Cupă din Ţara Minunilor. Regina de Cupă poartă de mult timp pică Regatului Auradon, în special Cenușăreasei, și profită de ocazie să se răzbune atunci când își aduce fiica la școală. Când Regina de Cupă instigă la o lovitură de stat împotriva Auradon, Red trebuie să facă echipă cu Chloe, fiica perfecționistă a Cenușăresei și călătoresc înapoi în timp pentru a încerca să anuleze evenimentul traumatizant care a făcut-o pe Regină să devină malefică.


Desene cu Blue [Bluey Minisodes]

3 iulie | SERIAL ORIGINAL

Colecția „Desene cu Blue” cu episoade ce durează între 1-3 minute este realizată de Joe Brumm, creatorul serialului „Blue”, și produsă de Ludo Studio. Scurtmetrajele evidențiază momente amuzante și dulci cu Blue și Bingo, concentrându-se asupra interacțiunilor jucăușe și a jocurilor care explorează în continuare aceste îndragite personaje și lumea lui Blue.


Will Trent

Sezonul 2

24 iulie | 3 EPISOADE ÎN PREMIERĂ

Bazat pe seria de bestselleruri „Will Trent”, scrisă de Karin Slaughter pentru New York Times, agentul special Will Trent de la Biroului de Investigații din Georgia (GBI) a fost abandonat la naștere și a avut parte de o maturizare dură în sistemul copleșitor de centre de plasament din Atlanta. Acum, Will își folosește perspectiva unică în căutarea justiției și are cea mai mare rată de rezolvare a cazurilor din GBI.


Școala Abbott [Abbott Elementary]

Sezonul 3, Partea a 2-a

10 iulie | TOATE EPISOADELE DISPONIBILE

În această comedie de la locul de muncă, un grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă- navighează prin sistemul public  de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt depășiți numeric și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului școlar față de educația copiilor.


N-am murit încă [Not Dead Yet]

Sezonul 2

Trailer în engleză

De la creatorii David Windsor și Casey Johnson și având-o în rolul principal pe Gina Rodriguez, „N-am murit încă” o urmărește pe Nell Serrano, care se autodescrie ca un dezastru. Jobul ei este să scrie necrologuri la ziarul ei local, în timp ce navighează prin relațiile din viața personală și profesională. Întorsătura este că poate vedea persoanele moarte despre care trebuie să scrie, iar acestea nu ezită să îi dea sfaturi de viață. Serialul este o adaptare după cartea „Confessions of a 40-something F**k Up” de Alexandra Potter.


Știai că…?

  1. Viitorul este aici! Futurama revine cu sezonul 12, aducând mai multe aventuri și râsete cu Fry, Leela, Bender și gașca. Disponibil pe 29 iulie.
  2. Pregătiți-vă pentru mai multe comedii cu vampiri! Sezonul 5 din What We Do in the Shadows de la FX are premiera pe 17 iulie, promițând mai multe aventuri amuzante din partea colegilor voștri de cameră vampiri.

Nu rata ultimele episoade din…

LA Clippers: Cel mai greu sezon [FX’s Clipped]

Trailer în engleză

Finalul sezonului disponibil din 2 iulie.

Star Wars: The Acolyte

Trailer subtitrat

Finalul sezonului disponibil din 17 iulie.

9-1-1 (Sezonul 7)

Trailer în engleză

Finalul sezonului disponibil din 10 iulie.

The Kardashians (Sezonul 5)

Trailer în engleză

Finalul sezonului disponibil din 25 iulie.


Conținut premiat cu Emmy disponibil acum

Crime în imobil [Only Murders in the Building]

Sezoanele 1-3 disponibile

Star Wars: The Mandalorian

Toate episoadele disponibile

WandaVision (Studiourile Marvel)

Toate episoadele disponibile

Războiul Stelelor: Războiul Clonelor (Star Wars: The Clone Wars)

Toate episoadele disponibile


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns