Prima pagină » Noutățile lunii martie la Disney+

Noutățile lunii martie la Disney+

Luna martie aduce o mulțime de noutăți, începând cu mult-așteptatul sezon 3 din Star Wars: The Mandalorian, în prima zi a lunii, precum și cu cel de-al doilea sezon al serialului de success Școala Abbott (Abbott Elementary), în timp ce serialul de comedie proaspăt și ușor de relatat al lui Kerry Washington Condamnare la eliberare (UnPrisoned) ajunge pe 10 martie.  Între timp, pentru 8 martie de Ziua Internațională a Femeii, Disney+ a pregătit colecția Femei în rol principal, care cuprinde drame, comedii, documentare și multe altele care aduc în prim-plan poveștile femeilor. Sezonul 19 din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) continuă, de asemenea, pe Disney+ în această lună, cu episoade noi lansate săptămânal începând cu 8 martie.

În plus, cu ocazia celei de-a 95-a ediții a Premiilor Academiei® care va avea loc pe 13 martie, noul film Spiritele din Inisherim (The Banshees of Inisherin) ajunge pe platformă în cadrul lunii, precum și Ucigașul din Boston (Boston Strangler), în care joacă Keira Knightley, nominalizată de două ori la Oscar®, și Chris Cooper, câștigător al premiului Oscar®. De asemenea, abonații se pot bucura de multe alte filme concurente la premiile din acest an, care sunt deja difuzate pe Disney+, printre care Roșu aprins (Turning Red)Focul Iubirii (Fire of Love), Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna (Black Panther: Wakanda Forever) și Le Pupille.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.


Star Wars: The Mandalorian

1 martie | SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Sezonul 3 | Episod nou în fiecare săptămână

În acest sezon, Mandalorianului își continuă călătoria prin galaxia Star Wars. Cândva un vânător de recompense singuratic, Din Djarin s-a reunit cu Grogu. Între timp, Noua Republică se străduiește să conducă galaxia departe de istoria sa întunecată. Mandalorianul se va intersecta cu vechi aliați și își va face noi dușmani în timp ce el și Grogu își continuă călătoria împreună.


Spiritele din Inisherin [The Banshees of Inisherin]

22 martie | FILM

Studiourile Searchlight Pictures și Martin McDonagh (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), scenarist și regizor, prezintă un film excepțional, cu Colin Farrell și Brendan Gleeson în rolurile principale. Deși Pádraic (Farrell) și Colm (Gleeson), vecini într-un orășel, sunt prieteni de-o viață, aceștia ajung brusc în impas, cu consecințe alarmante pentru amândoi. Colm anunță că dorește ca Pádraic să nu-i mai vorbească, insistând că-și va tăia câte un deget de fiecare dată când doleanța îi va fi încălcată. În ciuda declarației scandaloase și unilaterale, Pádraic e hotărât să le salveze prietenia. Plasat în contextul Războiului Civil Irlandez din anii ’20, filmul ne oferă o distribuție talentată, o poveste unică și efecte vizuale splendide.


Ucigașul din Boston [Boston Strangler]

17 martie | FILM | Exclusiv pe Disney+

Premiatul scenarist și regizor Matt Ruskin prezintă Ucigașul din Boston, un thriller polițist despre reporterele deschizătoare de drumuri care au relatat despre crimele faimosului Ucigaș din Boston din anii ’60. Figura centrală a filmului este Loretta McLaughlin, reporteră la ziarul Record American și prima jurnalistă care face legătura între crimele Ucigașului din Boston. Pe măsură ce ucigașul misterios face din ce în ce mai multe victime, Loretta încearcă să-și continue investigația alături de colega și prietena ei Jean Cole, dar cele două se lovesc de sexismul omniprezent al acelor vremuri. Însă McLaughlin și Cole continuă neînfricate, riscând enorm și chiar punându-și viața în pericol în căutarea adevărului.


Școala Abbot [Abbot Elementary]

1 martie | SERIAL DE COMEDIE | sezonul 2 | 10 noi episoade

ABBOTT ELEMENTARY – „Fire”

O comedie la locul de muncă care urmărește un grup de profesori dedicați și pasionați – și o directoare ușor insensibilă – care navighează prin sistemul public de educație din Philadelphia. În ciuda barierelor pe care le întâmpină, sunt hotărâți să își ajute elevii să reușească în viață și, chiar dacă acești profesori incredibili sunt în inferioritate numerică și subfinanțați, iubesc ceea ce fac, deși nu le place atitudinea nu tocmai ideală a districtului școlar în privința educației copiilor.


Înrudiți [Kindred]

29 martie | SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Toate episoadele sunt disponibile

“KINDRED” – „Sabina” – Season 1, Episode 2 (Airs December 13) Pictured: Mallori Johnson as Dana. CR: Tina Rowden/FX

Adaptare a romanului „Înrudiți”, de Octavia E. Butler, serialul o prezintă pe Dana James, o tânără scriitoare aspirantă de culoare care și-a părăsit obligațiile familiale și s-a mutat la Los Angeles, gata să-și facă un viitor care, în sfârșit, să simtă că-i aparține. Dar înainte să se acomodeze în noua ei casă, se trezește făcând salturi înainte și înapoi în timp. Ajunge pe o plantație în secolul al XIX-lea, un loc legat într-un mod remarcabil și intim de Dana și de familia ei. O poveste de dragoste interrasială leagă trecutul și prezentul Danei, iar ea se luptă să se împace cu secretele genetice de care nu avea habar, în această explorare care merge dincolo de legăturile de sânge descrise în acest gen de filme.


În căutarea lui Michael [Finding Michael]

3 martie | DOCUMENTAR ORIGINAL DISNEY+

Finding Michael. Spencer Matthews in Finding Michael. Courtesy of Disney+ © 2022.

În 1999, Michael Matthews a devenit cel mai tânăr britanic care a escaladat muntele Everest. Dar la trei ore după ce a ajuns în vârf, a dispărut și nu a mai fost găsit. În vârstă de zece ani când a dispărut Michael, fratele lui, omul de afaceri Spencer Matthews, nu reușește să se împace cu gândul că trupul fratelui nu a fost găsit. După douăzeci de ani, Spencer a primit o fotografie făcută pe munte, cu rămășițele unui alpinist care ar putea fi Michael.

Spencer pleacă în Nepal și îl cooptează pe Nims Purja, un alpinist care a urcat pe 14 vârfuri de peste 8.000 m și care va conduce o echipă de căutare în „Zona Morții” de pe Everest, în încercarea de a-l găsi pe Michael. Odată ajunsă la o altitudine de peste 8000 m, echipa se bazează pe zece oameni echipați cu drone și cu calitățile necesare pentru aceste înălțimi. Dar, pe măsură ce vremea se înrăutățește și timpul fiind împotriva lor, se confruntă cu o serie de dificultăți neașteptate.


Colecția Femei în rol principal de pe Disney+ este locul perfect pentru a fi inspirată cu ocazia acestei Zile Internaționale a Femeii. Știm cu toții că Disney+ găzduiește personaje feminine emblematice din catalogul Disney, precum și din universurile Marvel, Pixar și Star Wars, dar, de 8 martie, puteți să vă extindeți orizonturile cu documentare edificatoare, producții care ne conduc în trecut și abordări noi ale unor povești feminine uitate. Iată selecția noastră din acest an de Ziua Internațională a Femeii.

Femeile din Universul Marvel [MPower]

8 martie | SERIAL ORIGINAL

Supereroii Marvel aduc un tribut femeilor de la Marvel, pe ecran sau în afara lui care au dat viață eroinelor noastre iconice.

Regizorul Brett Morgen dezvăluie istoria lui Jane, o femeie a cărei cercetare asupra vieții cimpanzeilor a revoluționat percepția despre natură.

O poveste reală nespusă, inspirațională și incredibilă despre trei femei de la NASA cu un rol esențial într-una dintre cele mai memorabile operațiuni rămase în istorie – lansarea pe orbită a astronautului John Glenn.

Viața lui Valerie Taylor, o legendă vie și o adevărată pionieră atât în cinematografia subacvatică, cât și în cercetarea rechinilor.

Explorează modul în care actrițele de culoare, o categorie ignorată și subapreciată la Hollywood, au început recent să urce în eșaloanele superioare ale divertismentului și culturii americane.


Ce alte noutăți ajung pe Disney+ în luna martie

Bono and „The Edge”: A Sort Of Homecoming With Dave Letterman

17 martie | PRODUCȚIE ORIGINALĂ

Războiul Lumilor [War of the Worlds]

15 martie | SERIAL | Sezoanele 1-3

Doctor Doogie Kamealoha [Doogie Kamealoha M.D.]

31 martie | SERIAL ORIGINAL

Rye Lane

31 martie | FILM

Minți criminale: Evoluția [Criminal Minds: Evolution]

15 martie | SERIAL

Chang marchează [Chang Can Dunk]

10 martie | FILM ORIGINAL

Condamnare la eliberare [Unprisoned]

10 martie | SERIAL

Ține de noi [Up Here]

24 martie | SERIAL ORIGINAL

9-1-1: Lone Star

15 martie | SERIAL | SEZONUL 4

Venom

3 martie | FILM


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns