Prima pagină » Noutățile lunii noiembrie la Disney+

Noutățile lunii noiembrie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Pe măsură ce nopțile reci din noiembrie ne învăluie, Disney+ vine cu o mulțime de premiere pentru toate gusturile. De la surprinzătorul thriller Vinovați (Culprits) și producția înfricoșătoare plină de mister, Crimă la capătul Pământului de la FX (A Murder at the End of the World), la documentarul în patru părți al lui Keanu Reeves, Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1 (Brawn: The Impossible Formula 1 Story). Aceste producții originale de neratat pot fi găsite doar pe Disney+. Abonații se pot bucura, de asemenea, de noul film de comedie Regina Concursurilor de Întrebări (Quiz Lady), cu Sandra Oh, Awkwafina și Jason Schwartzman, în timp ce serialul apreciat de critici Băieții din Rezervație de la FX (Reservation Dogs) revine luna aceasta pentru cel de-al treilea și ultimul sezon.

Toate acestea + multe altele la prețul de 36.99 Lei pe lună


Crimă la capătul Pământului de la FX [FX’s A Murder at the End of the World]

SERIAL ORIGINAL | 14 Noiembrie | Debutează cu 2 episoade, apoi un nou episod in fiecare marți

https://www.youtube.com/watch?v=AnPl4PuNb5U

Crimă la capătul Pământului” e un serial polițist cu un nou tip de investigator la cârmă – o detectivă amatoare și un hacker tehnologic din generația Z pe nume Darby Hart. În acest nou miniserial, Darby și alte opt persoane sunt invitate de un miliardar singuratic într-o vacanță într-un loc uluitor și izolat. Când unul dintre invitați e găsit mort, Darby trebuie să-și folosească toate abilitățile ca să dovedească că a fost o crimă, în ciuda unei multitudini de interese opuse și înainte ca altcineva să moară.


Regina concursurilor de întrebări [Quiz Lady]

20TH CENTURY MOVIE | 3 Noiembrie | Doar pe Disney+

O tânără strălucitoare, dar foarte încordată, obsedată de emisiuni de jocuri, trebuie să se reunească cu sora ei înstrăinată, o epavă, atunci când sunt obligate să facă rost de bani pentru a acoperi datoriile mamei lor la jocurile de noroc. Cele două pornesc într-o călătorie sălbatică prin țară în speranța disperată de a câștiga suficienți bani în singurul mod la care se pot gândi – transformând-o pe eroina noastră reticentă într-o adevărată campioană a concursurilor.


Vinovați [Culprits]

SERIAL ORIGINAL MAREA BRITANIE | 8 Noiembrie | Toate episoadele disponibile

A person sitting in a chair with a car behind her

Description automatically generated

Familistul Joe Petrus trăiește visul american alături de logodnica sa și de copiii vitregi. Fără ca ei să știe, Joe a fost implicat într-o infracțiune misterioasă în urmă cu trei ani, iar acum trecutul îl urmărește. Când un ucigaș începe să vâneze echipa din spatele infracțiunii, Joe își dă seama că este doar o chestiune de timp până când și familia lui va suferi. El se întoarce la Londra pentru a-și găsi fosta echipă infracțională și să afle cine îi urmărește.


Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1 [Brawn: The Impossible Formula 1 Story]

SERIAL DOCUMENTAR ORIGINAL MAREA BRITANIE | 15 Noiembrie | Toate episoadele disponibile

Keanu Reeves ne prezintă una dintre cele mai incredibile povești din istoria Formulei 1. Aflăm perspectiva lui Ross Brawn și a unor vedete din automobilism precum Jenson Button sau Rubens Barrichello, totul ni se dezvăluie în această serie din patru părți. De la înființarea echipei Brawn GP, vom urmări drumul ei remarcabil, presărat de manevre strategice și dificultăți financiare, de-a lungul unei epoci extrem de competitive din analele acestui sport.


Bun venit la Wrexham de la FX [FX’s Welcome to Wrexham]

SEZONUL 2 | SERIAL ORIGINAL | 1 Noiembrie | Debutează cu 3 episoade, apoi un nou episod în fiecare miercuri

https://www.youtube.com/watch?v=yuiXCWk_TwQ

Rob McElhenney și Ryan Reynolds navighează în continuare la conducerea celui de-al treilea cel mai vechi club de fotbal profesionist din lume. Bun venit la Wrexham urmărește visele și grijile din Wrexham, un oraș muncitoresc din nordul Țării Galilor, în timp ce două vedete de la Hollywood ghidează viitorul echipei istorice. Susținătorii dedicați visează să se întoarcă la glorie în timp ce se pregătesc pentru provocările pe care faima le-a adus comunității.


Casa germană [German House]

SERIAL ORIGINAL | 15 Noiembrie | Toate episoadele disponibile

În 1963, Eva Bruhns este o tânără care lucrează ca traducătoare din poloneză în germană în Frankfurt. Ea locuiește cu părinții ei, care conduc restaurantul Deutsches Haus, și este pe cale să se logodească cu un moștenitor bogat al unei companii de vânzări prin poștă, când primește o cerere de ultim moment pentru a fi interpretă la tribunal. Orașul pregătește primul proces de la Auschwitz al unor foști ofițeri SS. Părinții Evei și viitorul ei logodnic dezaprobă cu tărie acest lucru. Eva nu a auzit niciodată de Auschwitz, dar ceva o determină să le ignore îndoielile și să accepte slujba. Abia atunci când Eva începe să interpreteze, ea înțelege amploarea mașinii de ucis naționalist-socialiste și își dă seama treptat că are o legătură personală cu acest loc. Regia este semnată de Isa Pahl și Randa Chahoud și productie de Sabine de Mardt.


Cine este familia lui Moș Crăciun? [The Santa Clauses]

SEZONUL 2 | SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | 8 Noiembrie | Debutează cu 2 episoade, apoi 1 episod nou pe săptămână

Îndrăgita serie revine! Scott Calvin, după 28 de ani, domnește cu adevărat în rolul lui Moș Crăciun, conducătorul Polului Nord și al Crăciunului. Cu familia sa, Carol, Sandra și Cal, si cu spiridușii alături de el, Scott Calvin se confruntă cu o lume în schimbare pentru a păstra viu spiritul Crăciunului pentru o nouă generație.


Magie de Crăciun [Dashing Through the Snow]

FILM ORIGINAL DISNEY+ | 17 Noiembrie | Doar pe Disney+ 

O poveste amuzantă și înduioșătoare despre aventura unui asistent social și a fiicei sale în Ajunul Crăciunului care îl ajută să regăsească magia și bucuria sezonului cadourilor. Eddie Garrick este un om cu inimă bună care nu mai crede în magia Crăciunului din cauza unei traume din copilărie. La cererea soției sale Allison, Eddie, un asistent social, o ia pe fiica lor de nouă ani, Charlotte, la birou în Ajunul Crăciunului. Dar întâlnesc un personaj misterios, într-un costum rosu, pe nume Nick despre care Eddie crede că are nevoie de ajutor specializat, purtându-se anormal. Când mânia unui politician local este provoacată, Eddie și Charlotte sunt purtați într-o aventură magică care îl poate face pe Eddie să creadă din nou în Crăciun.


Știați că…?

  • Cu ocazia celebrării a 100 de ani de Disney pe 16 octombrie, ziua în care a fost fondată The Walt Disney Company, Disney+ a prezentat abonaților săi un scurtmetraj special, A fost odată un studio.
  • 95 ani de Mickey & Minnie! Sărbătorim cei doi șoricei de la care a început totul într-o colecție Mickey Mouse & Prietenii, doar Disney+.
  • Dacă îți place Australia, iți recomandăm Faraway Downs (din 26 noiembrie, toate episoadele sunt disponibile): Filmul cu șase capitole este o aventură epică inspirată de filmul „Australia” din 2008 al lui Luhrmann, revizuind peste 2 milioane de metri de film original.

Alte noutăți din luna noiembrie

American Horror Stories de la FX

SEZONUL 3 | 29 noiembrie I Toate episoadele disponibile


D’Amelio Show

Sezonul 3 | 22 noiembrie  I Toate episoadele disponibile


Faraway Downs

26 noiembrie I Toate episoadele disponibile

Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) traversează globul pentru a-și înfrunta soțul și a vinde un bun neobișnuit: o fermă de vaci de un milion de acri, aflată în Brusa Australiană, numită „Faraway Downs”.

Băieții din Rezervație de la FX [FX’s Reservation Dogs]

Sezonul 3 | 29 Noiembrie I Toate episoadele disponibileCălătorie în lumea automobilelor cu Swizz Beatz [Drive with Swizz Beatz]

16 Noiembrie I Toate episoadele disponibile

Legenda hip-hop și colecționarul de mașini Swizz Beatz vizitează localnici iubitori de automobile.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns