Prima pagină » O adaptare hibrid live-action Pisicile Aristocrate este în lucru la Disney

O adaptare hibrid live-action Pisicile Aristocrate este în lucru la Disney

Regizorul Ahmir “Questlove” Thompson ( stânga) şi o scenă din filmul clasic Pisicile Aristocrate

O adaptare hibrid live-action Pisicile Aristocrate este în lucru la Disney

După câştigarea Oscarului în 2022 pentru categoria Cel Mai Bun Documentar, Ahmir “Questlove” Thompson şi-a găsit debutul regizoral în lungmetraje cu buget mare, fiind cooptat să se ocupe de cârma unui nou film live action/ hibrid Pisicile Aristocrate. Ahmir Thompson va servi atât din funcţia de producător executiv cât şi pe partea muzicală a filmului.

Adaptarea este inspirată din filmul-cult din 1970 ce spune povestea unui grup de pisici pariziene ce devin moştenitoarele averii stăpânei lor. Însă majordomul invidios, dornic să le fure moştenirea, răpeşte pisicile, iar Thomas O’Malley, motanul de stradă grosolan şi trupa sa de mâţe iubitoare de jazz, trebuie să intervină şi să salveze situaţia.

Un membru fondator al trupei de hip hop The Roots, de şase ori câştigător al premiilor Grammy, Ahmir Thompson şi-a croit drumul în lumea regizorală cu Summer of Soul, ce spune povestea festivalului de muzică Harlem din 1969. Documentarul şi-a făcut debutul în cadrul festivalului de film Sundance din 2021, câştigând Premiul Juriului şi începându-şi turul către Premiile Academiei Americane de Film, primind în cele din urmă distincţia pentru Cel Mai Bun Documentar în 2022.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa parţială pentru sinopsis: Disney+

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns