Prima pagină » O continuare la Ally McBeal este în lucru

O continuare la Ally McBeal este în lucru

O continuare la Ally McBeal este în lucru

La peste două decenii de la finalizarea serialului eveniment, tragicomedia cu avocaţi plănuieşte o continuare, aceasta fiind în dezvoltare timpurie la ABC.

Scris şi regizat de Karin Gist ( Anatomia lui Grey, One Tree Hill, Revenge, Star, Mixed-ish, Our Kind of People, House of Lies, Mike), noul serial va spune povestea unei tinere de culoare care se alătură firmei de avocatură din serialul original, imediat după terminarea Facultăţii de Drept. Noul personaj introdus ar fi fata procuroarei Renée Raddick, colega de cameră a lui Ally McBeal, în serialul original.

Potrivit Deadline, Calista Flockhart a fost abordată să îşi reia celebrul rol, într-o manieră sau alta, acesteia oferindu-i-se şi funcţia de producător executiv. O decizie nu va fi concretizată până la finalizarea unui potenţial scenariu.

Conducerea 20th Television a tatonat de ani buni învierea serialului într-o manieră sau alta iar eforturile le-au fost răsplătite după achiziţia FOX din 2019 de către Disney, inclusiv a 20th Century Fox Television care se mulează perfect pe optica ABC.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Având acces la vasta gamă Disney, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns