Prima pagină » O primă perspectivă asupra serialului live-action American Born Chinese

O primă perspectivă asupra serialului live-action American Born Chinese

Michelle Yeoh în “American Born Chinese”
Disney

O primă perspectivă asupra serialului live-action American Born Chinese

Michelle Yeoh, Ke Huy Quan şi Stephanie Hsu, protagoniştii din filmul de succes Everything Everywhere All at Once se reunesc în serialul Disney+, American Born Chinese. Bazat pe romanul grafic cu acelaşi nume, American Born Chinese este adaptarea lui Kelvin Yu pentru platforma de streaming.

Serialul urmăreşte povestea lui Jin Wang (Ben Wang), fiul unor imigranţi din China ce se confruntă cu adversităţi în asimilarea în societatea americană. Asffel Jin evadează în lumi fantastice pentru a face faţă dificultăţilor şi întâlneşte fiinţe mitice, cum ar fi făptura Guanyin, zeiţa compasiunii, interpretată de Michelle Yeoh.

„La un nivel instinctiv, sunt un pasionat al benzilor desenate cu supereroi, scriind atât pentru DC cât şi pentru Marvel. În miezul genului acesta cu supereroi se regăseşte un echilibru al fantasticului cu viaţa de zi cu zi. Asta reflectă experienţa americano-asiatică, a tânărului imigrant. Mulţi dintre compatrioţii mei simt că trăiesc la graniţa a două lumi diferite. Pe vremea copilăriei mele, vorbeam într-o limbă acasă şi într-alta la şcoală. Aveam două nume diferite şi două identităţi culturale,” spune autorul romanului grafic.

În mod ironic, trioul din drama multitudinii de universuri Everything Everywhere All at Once a creionat un serial Disney+ într-o manieră similară. Daniel Scheinert şi Daniel Kwan, regizorii filmului de succes Everything Everywhere All at Once, ar fi fost abordaţi de Disney pentru a cârmui serialul Loki. Aceştia au adăugat că o asemenea realitate nu se putea înfăptui, fiind nevoiţi să se ocupe de finalizarea propriului film, realizând apoi că există asemănări între cele două proiecte.

Primele imagini din American Born Chinese:

Michelle Yeoh şi Daniel Wu
Ke Huy Quan 
Ben Wang şi Jim Liu 

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns