Prima pagină » Al doilea film Eternii a primit unda verde

Al doilea film Eternii a primit unda verde

Al doilea film Eternii a primit undă verde

Filmul live-action Eternii, lansat în luna noiembrie 2021 a fost una dintre cele mai divergente producţii Marvel de până acum. Blockbusterul înglobează elemente distinctive pentru o peliculă de o asemenea anvergură: cadre spectaculoase, o echipă de eroi mitici, dar şi adresarea unor întrebări dificile despre viaţă, umanitate şi omenire – aceste elemente ar presupune un succes garantat, însă ritmul nepotrivit, intriga discordantă dar şi tonul contradictoriu cu restul producţiilor MCU a fost îndeajuns pentru a îndepărta publicul fidel.

Aceste aspecte şi încasările destul de diminuate de 402,064,899 de dolari la un buget de 200.000.000 de dolari, au sugerat că în ciuda unei scene postcredit care ne confirmau o parte a doua, umbrele îndoielii fuseseră sădite.

Încă nu există o confimare oficială, însă actorului Patton Oswald- care a apărut în scena de final drept Pip Trolul alături de personajul Starfox interpretat de Harry Styles sau fratele lui Thanos – i-a scăpat informaţia unei a doua părţi, care ar fi primit deja undă verde, fiind regizată tot de Chloé Zhao.

Întrebat la The Today Show despre existenţa unei continuări, a declarat: ” Au anunţat că va fi o parte a doua. Chloé Zhao va reveni în calitatea de regizor. Să sperăm că nu a fost ultima oară când i-am văzut pe Starfox şi Pip.”

Nu este tocmai corect, nici regizorul nici Marvel confirmând a doua parte, deşi acesta păstrează un anumit ton de discreţie în declaraţii.

Deşi nu a fost anunţat nimic, Marvel a dezvăluit că urmează o serie de anunţuri în cadrul D23 din septembrie.

Sursa: Empire

Despre Disney+

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care se numără filme de lungmetraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns