Prima pagină » Perioada de lansare pentru două seriale animate

Perioada de lansare pentru două seriale animate

Credite imagine: Disney Plus

Perioadele de lansare pentru două seriale animate

Serialul animat Your Friendly Neighborhood Spider-Man, care se balansează în acţiune pe data de 2 noiembrie 2024, spune povestea unui Peter Parker adolescent şi a comunităţii din care face parte, inclusiv a vrăjitoarei Nico Minoru, Lonnie Lincoln (zis şi Tombstone) şi a lui Harry Osborn.

Eyes of Wakanda, care nu are o dată de lansare, dar care se va lansa la sfârsitul anului, o să aibă de asemenea o conexiune directă cu MCU. Brad Winderbaum, şeful Marvel Studios pentru streaming, televiziune şi animaţie a mai dezvăluit că Eyes Of Wakanda este o poveste despre istoria Wakandei. „Este produs de Ryan Coogler. Este un serial fenomenal, arta narativă este fantastică, iar acţiunea este grozavă. Este atât o poveste despre Wakanda de-a lungul istoriei cât şi o extensie a MCU în diferite perioade de timp. Pentru fanii celor două filme această producţie va fi o adevărată desfătare.”

Acesta a mai avertizat că Agatha All Along, cu premiera în SUA pe data de 18 septembrie este foarte distractiv, însă poate deveni cu adevărat înfricoşător şi dramatic. „Agatha este un anti-erou uimitor, iar serialul va captiva fanii cu tema Halloweenului, dar o să aibă şi elemente dezolante. Este un titlu în ton cu sărbătoarea de Halloween, un proiect de groază în stilul Marvel, dar acesta a avertizat că este o poveste care conţine mize mortale. Este o aventură pe cinste, însă conţine elemente înspăimântătoare.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns