Prima pagină » Personajul-surpriză (spoiler) din Doctor Strange 2

Personajul-surpriză (spoiler) din Doctor Strange 2

Charlize Theron – stânga – şi personajul interpretat de aceasta, Clea – dreapta –

Personajul-surpriză ( spoiler) din Doctor Strange 2: La şase zile după debutul actriţei în Doctor Strange 2, aceasta a postat pe contul de Instagram prima imagine a Cleei, personajul interpretat de aceasta, care îşi face apariţia la mijlocul genericului de final.

Distribuirea actriţei în rolul Clea a fost zvonit cu câteva săptămâni înaintea premierei filmului, însă postarea validează teoriile şi speculaţiile. ( Restul articolului conţine dezvăluiri din scenele de final ale filmului).

În secvenţele cu pricina, Charlize Theron apare îmbrăcată în costum complet, în timp ce Stephen Strange se plimbă pe stradă. Aceasta îi transmite că acţiunile sale de a traversa multiversul au creat o „incursiune” între universuri. După ce Clea creează o fisură în structura realităţii, dezvăluind un portal spre Dimensiunea Întunecată – Dimensiunea Cleei- îl invită pe Strange să o însoţească pentru a-şi repara stricăciunile.

În benzile desenate, Clea este un vrăjitor puternic cu o descendenţă ce o leagă de Dormammu, stăpânul Dimensiunii Întunecate. Ea şi Strange îşi pun pirostiile, ea fiind nevoită să traverseze dimensiunea ei şi a lui Strange, ceea ce îi distanţează.

Nu este clară destinaţia eroilor în film, însă scenele de final întăresc posibilitatea că vom afla în Doctor Strange 3. Charlize Theron fiind una dintre cele mai consacrate staruri de la Hollywood care se alătură familiei MCU, pare cel mai probabil că aceasta o să aibă un parteneriat de lungă durată cu Marvel.

Sursa: Variety

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns